Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev vilde superbiler: Danmarks største bilshow rammer Odense

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I weekenden rykker Danmarks største bilshow til Odense.

Til Auto Show Denmark kan du for tredje år i træk opleve de flotteste, vildeste og mest unikke biler fra ind- og udland, når de store haller i Odense Congress Center danner rammen om det gigantiske event.

Her kan du se alt fra klassiske biler og udstyr til bilen til lynhurtige tuningsprojekter og superbiler til den krævende bilentusiast. Her er det kun køretøjer på fire hjul, der er i fokus.

Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges en kæmpe arena med tribuner, hvor rallykørere og professionelle driftere fra ind- og udland laver røgfyldte køreshows hele weekenden.

Vildeste superbil

DEN DANSKE PRODUCENT AF SUPERBILER, ZENVO, HAR NETOP MEDDELT, AT DE GÆSTER AUTO SHOW DENMARK MED DERES UNIKKE ZENVO TSR-S.

Hvis du har fulgt bare en smule med i bilverdenen det seneste halve år, så har du nok stødt på billeder eller video af en superbil med en meget speciel hækvinge.

Bilen er den danske Zenvo TSR-S med den specielle Centripetal Wing, der ændrer vinkel konstant, alt efter hvordan biler drejer, accelerere eller bremser. En helt unik aerodynamisk opfindelse, som kun findes på TSR-S.

Men nu handler det ikke kun om en hækvinge, når vi snakker TSR-S. Resten af bilen er en rendyrket superbil til fingerspidserne. Motoren er en 5,8-liters V8 med to kompressorer, der giver bilen knap 1.200 hestekræfter at lege med, når speederen trædes hårdt ned.

De uhyggeligt mange kræfter giver TSR-S mulighed for at skyde til 100 km/t fra stående start på bare 2,8 sekunder. Og hvis du venter blot fire sekunder mere med pedalen til højre trådt i bund, så står der allerede 200 km/t på speedometeret – altså efter 6,8 sekunder! Det er voldsomt imponerende.

Imponerende er det uden tvivl også bare at se på Zenvo’en. Det er super brutal og super smuk på én gang. Og hvis du gerne selv vil se bilen på nærmest hold, så skal du bare tage med til Auto Show Denmark den 17. og 18. august i Odense Congress Center.

PR-foto

Monstertrucks

Hvis du nogensinde har oplevet en rigtig monstertruck træde pedalen i bund, så ved du også, hvor vildt det er. Et øredøvende inferno af V8-brøl understøttes af de fire enorme hjul, der vrides godt og grundigt sammen for at skyde den store bil fremad. Lige netop den oplevelse kan du få, hvis du tager forbi Auto Show Denmark 2019 i Odense Congress Center.

MCA-show.dk fra Aarslev på Fyn har tidligere underholdt til Auto Show med deres vilde evner til at køre bil på to hjul og meget andet. Og monstertrucks er ikke noget nyt for dem, da de allerede har en ældre Ford F250, som er ombygget til monstertruck. Men nu er der en ny bil i garagen.

Den nye stjerne er en Dodge RAM V8 med over 500 hk og en solid egenvægt på 6,5 tons! Resten af bilen er lige så voldsom – den er 3,5 meter høj og det samme i bredden.

Til Auto Show 2019 tager MCA-show begge monstertrucks med. Den gamle kan du få en tur på ladet i – det koster kun 100 kr. Den nye truck kan du ikke prøve, men gutterne lover at fyre den godt og grundigt af i live arenaen udenfor Odense Congress Center. Glæd dig – det bliver monster-vildt.

Den spritnye Lamborghini

Når du hører navnet, så sker der noget i din hjerne. Lamborghini. Indbegrebet af frækt, italiensk design og power i spandevis. Og det er præcis opskriften på den helt nye Lamborghini Huracán EVO, som lige nu er på vej til Danmark.

Når du træder ind i de store haller om lørdagen til Auto Show Denmark 2019, så vil en af de første showbiler være lige netop den nye EVO-model, for Lamborghini Copenhagen har meddelt, at de medbringer vilddyret med den specielle bagende til årets Auto Show.

PR-foto

Det er stadig den samme 5,2-liters V10-maskine som i en ‘almindelig’ Huracán. Men effekten er nu oppe på hele 640 hk og 600 Nm. Det er samme specifikationer, som du finder i den fede Huracan Performante.

Den nye EVO bruger 2,9 sekunder på at ramme 100 km/t, og topfarten nås ved 325 km/t. Det hele styres af det nye Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, som har fat i modellens firehjulsstyring og firehjulstræk, så alt optimeres bedst muligt med henblik på én ting: fart!

Hvad: Autoshow Denmark
Hvornår: Lørdag og søndag d. 17. & 18. august
Hvor: Odense Congress Center
Læs mere og spar 30% på billetter i forsalg her

Del artikel

Andre læser også