Oplev vilde superbiler: Danmarks største bilshow rammer Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

I weekenden rykker Danmarks største bilshow til Odense.

Til Auto Show Denmark kan du for tredje år i træk opleve de flotteste, vildeste og mest unikke biler fra ind- og udland, når de store haller i Odense Congress Center danner rammen om det gigantiske event.

Her kan du se alt fra klassiske biler og udstyr til bilen til lynhurtige tuningsprojekter og superbiler til den krævende bilentusiast. Her er det kun køretøjer på fire hjul, der er i fokus.

Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges en kæmpe arena med tribuner, hvor rallykørere og professionelle driftere fra ind- og udland laver røgfyldte køreshows hele weekenden.

Vildeste superbil

DEN DANSKE PRODUCENT AF SUPERBILER, ZENVO, HAR NETOP MEDDELT, AT DE GÆSTER AUTO SHOW DENMARK MED DERES UNIKKE ZENVO TSR-S.

Hvis du har fulgt bare en smule med i bilverdenen det seneste halve år, så har du nok stødt på billeder eller video af en superbil med en meget speciel hækvinge.

Bilen er den danske Zenvo TSR-S med den specielle Centripetal Wing, der ændrer vinkel konstant, alt efter hvordan biler drejer, accelerere eller bremser. En helt unik aerodynamisk opfindelse, som kun findes på TSR-S.

Men nu handler det ikke kun om en hækvinge, når vi snakker TSR-S. Resten af bilen er en rendyrket superbil til fingerspidserne. Motoren er en 5,8-liters V8 med to kompressorer, der giver bilen knap 1.200 hestekræfter at lege med, når speederen trædes hårdt ned.

De uhyggeligt mange kræfter giver TSR-S mulighed for at skyde til 100 km/t fra stående start på bare 2,8 sekunder. Og hvis du venter blot fire sekunder mere med pedalen til højre trådt i bund, så står der allerede 200 km/t på speedometeret – altså efter 6,8 sekunder! Det er voldsomt imponerende.

Imponerende er det uden tvivl også bare at se på Zenvo’en. Det er super brutal og super smuk på én gang. Og hvis du gerne selv vil se bilen på nærmest hold, så skal du bare tage med til Auto Show Denmark den 17. og 18. august i Odense Congress Center.

PR-foto

Monstertrucks

Hvis du nogensinde har oplevet en rigtig monstertruck træde pedalen i bund, så ved du også, hvor vildt det er. Et øredøvende inferno af V8-brøl understøttes af de fire enorme hjul, der vrides godt og grundigt sammen for at skyde den store bil fremad. Lige netop den oplevelse kan du få, hvis du tager forbi Auto Show Denmark 2019 i Odense Congress Center.

MCA-show.dk fra Aarslev på Fyn har tidligere underholdt til Auto Show med deres vilde evner til at køre bil på to hjul og meget andet. Og monstertrucks er ikke noget nyt for dem, da de allerede har en ældre Ford F250, som er ombygget til monstertruck. Men nu er der en ny bil i garagen.

Den nye stjerne er en Dodge RAM V8 med over 500 hk og en solid egenvægt på 6,5 tons! Resten af bilen er lige så voldsom – den er 3,5 meter høj og det samme i bredden.

Til Auto Show 2019 tager MCA-show begge monstertrucks med. Den gamle kan du få en tur på ladet i – det koster kun 100 kr. Den nye truck kan du ikke prøve, men gutterne lover at fyre den godt og grundigt af i live arenaen udenfor Odense Congress Center. Glæd dig – det bliver monster-vildt.

Den spritnye Lamborghini

Når du hører navnet, så sker der noget i din hjerne. Lamborghini. Indbegrebet af frækt, italiensk design og power i spandevis. Og det er præcis opskriften på den helt nye Lamborghini Huracán EVO, som lige nu er på vej til Danmark.

Når du træder ind i de store haller om lørdagen til Auto Show Denmark 2019, så vil en af de første showbiler være lige netop den nye EVO-model, for Lamborghini Copenhagen har meddelt, at de medbringer vilddyret med den specielle bagende til årets Auto Show.

PR-foto

Det er stadig den samme 5,2-liters V10-maskine som i en ‘almindelig’ Huracán. Men effekten er nu oppe på hele 640 hk og 600 Nm. Det er samme specifikationer, som du finder i den fede Huracan Performante.

Den nye EVO bruger 2,9 sekunder på at ramme 100 km/t, og topfarten nås ved 325 km/t. Det hele styres af det nye Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, som har fat i modellens firehjulsstyring og firehjulstræk, så alt optimeres bedst muligt med henblik på én ting: fart!

Hvad: Autoshow Denmark
Hvornår: Lørdag og søndag d. 17. & 18. august
Hvor: Odense Congress Center
Læs mere og spar 30% på billetter i forsalg her

Vises seks gange: Oplev det spektakulære lysshow Klokken i Munke Mose

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: HCA Festival
Foto: HCA Festival

Dette års H.C. Andersen Festival er skudt i gang.

Vejret i den kommende uge bliver tørt og godt, hvor det bliver allerbedst sidst på ugen. Et af dette års største oplevelser bliver uden tvivl lysshowet.

Normalt afvikles det på Flakhaven, men i år er det rykket til Munke Mose. Der bliver også rig lejlighed til at opleve det spektakulære 3D-show.

Vises flere gange fire dage i træk

Det vises første gang onsdag. Derefter en enkelt gang torsdag, og så to gange fredag aften samt to gange lørdag aften.

Det er gratis at komme til.

Dette års 3D-projektering tager publikum med ud på en magisk rejse. Baseret på H.C. Andersens eventyr Klokken, og ligesom eventyret selv, flytter hele det fortryllende univers ned til Odenses egen “magiske skov” i Munke Mose.

I et lysspektakel, der ikke tidligere er set, bliver lys og lyd projekteret på nordens største vandfontæne, og akrobater og ild blandes op til en imponerende sensationel og farverig oplevelse.

3D-projekteringen, som er skabt af WeCreateMagic, fortæller ikke kun eventyret om en gruppe børn og deres søgen efter klokken, men tager publikum med på en magisk rejse, hvori de selv bliver de søgende børn.

Anbefalet alder: Alle

Bemærk:
Det anbefales at benytte indgangene til Munke Mose via hhv.
Klaregade/Hunderupvej
Munke Mose Allé
Jagtvej/Langelinie

Ved indgangen fra Filosofgangen/Ny Vestergade forventes der at kunne opstå ventetid.

Onsdag, 21. august kl. 22:00 
Fredag, 23. august kl. 22:00 
Fredag, 23. august kl. 23:30 
Lørdag, 24. august kl. 22:00 
Lørdag, 24. august kl. 23:30 

Scooter lagde Næstved ned: På lørdag kommer Vi Elsker 90’erne til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er nu på lørdag d. 24. august, at Vi Elsker 90’erne kommer til Odense, og der er i den grad noget at se frem til.

Som mediepartner var vi med i Næstved, da verdens største 90’er fest kom forbi i går lørdag. Lad os bare konstatere. 90’erne stjernerne er i absolut topform.

Især kronen på værket Scooter var magisk, og fik festen på kogepunktet. En kæmpe oplevelse for nostalgiske 90’erne fans.

I det hele taget leverede 90’erne stjernerne virkelig varen, og der var på intet tidspunkt, hvor man ikke lige stod og rykkede kroppen 13 timer i streg.

Selv regnen først på dagen forstyrrede ingenting, og solen kom da også frem og sikrede en festdag.

Lad os da også lige tage vejrudsigten i Odense på lørdag. Ligner nu melder DMI om fuld sol hele dagen med 21 grader.

Scooter gav den gas i går i Næstved

Vi Elsker 90’erne kommer til Kongens Have i Odense, og billetsalget tordner mod udsolgt.

Faktisk har årets 90’er Tour i både Danmark og Sverige fået navnet The Sold Out Tour. Alle steder har der været totalt udsolgt på dagen, og lige nu er der ikke langt til, man melder udsolgt i Odense.

90’er stjernerne skal i hvert fald nok gøre sit for, at det bliver en festdag.

Alice Deejay på scenen i Næstved

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Johnny Deluxe
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have

Køb billetter her

Perfekt til studiestart: Med Gloove får du nem og billig flyttehjælp

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

August og september er de måneder, hvor især mange unge mennesker vælger at flytte i nyt – enten på grund af uddannelse eller et nyt job i eksempelvis Odense.

Men uanset om du bor i lejlighed, parcelhus eller villa kan en flytning være en både uoverskuelig og dyr fornøjelse.

Læg dertil, at dine familie og venner måske vil have et vist opgivende udtryk i ansigtet, når de endnu en gang skal give en hånd med under en hård flytning.

Men der findes heldigvis et alternativ, hvor du kan få flyttehjælp til en pris, der er op mod 70 procent billigere end traditionelle flyttemænd.

Kæmpe besparelser

Firmaet Gloove har stor succes med deres enkle koncept, hvor studerende kommer ud og hjælper med flyttekasser eller møbler.

Det eneste du skal sørge for er en bil, hvis det er nødvendigt.

”Ni ud af 10, der skal flytte har ikke behov for den service, som en professionel flyttemand tilbyder. De har brug for ekstra hænder og tid.

Vi har lige haft et eksempel med en i Århus, der fik et tilbud på 13.500 kr. ved en flyttemand. Men vi skræddersyede et tilbud til ham, hvor han kun kom af med 1800 kr.,” fortæller Andreas Zacho, stifter af Gloove.

Gloove er samtidig en service, som alle parter vinder på. Kunden får billig flyttehjælp, mens de studerende får en god løn, som de kan supplere SU’en med.

”Derudover bliver de en del af et fællesskab, hvor man bogstaveligt talt løfter i flok,” forklarer Andreas.

Men udover de klare fordele ved hjælp med at løfte tunge kasser fra fjerde sal til bilen, er Gloove også mere end villige til at hjælpe med andre gøremål i forbindelse med flytningen.

”Så længe folk kan acceptere, at vores folk hverken er professionelle malere eller rengøringsassistenter, kan vi også hjælpe med alt fra maling af fodpaneler til at svinge støvsugeren.”

Et socialt projekt

 Udover den klare økonomiske gevinst, er Gloove også være en service, der styrker de lokale fællesskaber.

”Vi får løbende tilkendegivelser om, at folk har haft en hyggelig dag. Det hele bliver meget familiært, og man hygger sig med pizza, hjemmebag og en kold øl, når flytningen er færdig,” forklarer Andreas.

De sociale fællesskaber bliver også styrket ved hjælp af Gloove’s helt unikke model, hvor hele 75 % af overskuddet givet væk til almennyttige formål.

Donationerne går primært til miljøinitiativer og lokalt foreningsliv i eksempelvis Odense.

“Det var Storm P. der sagde: ‘Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det’. Det samme kan siges om mange virksomheders holdning og handling til deres social ansvar.

I mine øjne skal virksomheder gå forrest og tage et større ansvar for samfundet og ikke mindst miljøet,” siger Andreas.

Vind flyttehjælp med Gloove

I anledningen af studiestarten, vil Gloove gerne udlodde gratis flyttehjælp til én heldig følger af MigogOdense.

Man kan vinde i alt 2 flyttemænd fra Gloove i 3 timer, som kan nå at flytte ting fra en lejlighed på cirka 90 kvadratmeter. Du kan selvfølgelig altid tilkøbe mere flyttehjælp, hvis det er nødvendigt.

Sådan vinder du:

 • Synes godt om opslaget lagt på Facebook den 18. august kl. 16.15
 • Skriv den person, som kan bruge lidt ekstra flyttehjælp i den kommende tid