Klar til at åbne: Ny Odense-restaurant tyvstarter med lækre Takeaway menuer
I løbet af 2020 besluttede populære Restaurant Bacchus at udvide til større lokaler.
Flytningen var dog ikke særligt besværlig, da man egentlig kun rykkede lidt længere op af Vestergade.
Det efterlod et tomt restaurantlokale i Vestergade 96B midt i centrum, hvor det længe har været tydeligt, at noget har været under opsejling.
Nu er “hemmeligheden” så ude.
Thai med nordisk twist
Fremover kommer der til at ligge Baan Baan by Joy, som bliver en blanding af thai med nordisk twist.
De kalder det selv for en “Asian-Nordic experience”, og det absolut en af de dygtigste i kunsten thai-mad her på Fyn, som står i spidsen for den nye restaurant.
Det er nemlig Joy, som Atcharawadee Lopdrup, bedst er kendt som i restaurationsbranchen.
Hun har blandt andet fortid på den københavnske restaurant Kiin Kiin, og så har hun desuden været involveret i adskillige spændende restaurantprojekter her i Odense.
Blandt andet har hun haft sin egen succesfulde madbod i Storms Pakhus.
Er tyvstartet med lækker Takeaway menu
Planen var, at Baan Baan by Joy skulle åbne her i marts, men noget tyder på, at åbningsdatoen er skudt til hjørnespark.
Myndighedernes nedlukning af restauranter og caféer ser ikke ud til at ophøre lige med det samme.
I stedet er man så tyvstartet med Takeaway, og det er bedømt på deres Facebook-side taget rigtigt godt imod.
De har nemlig lanceret en 6 retters Take Home Menu, og det er kræs for odenseanere, der savner de gode madoplevelser ude i byen.
“Vi bruger utrolig mange timer i køkkenet, og resultatet bliver unikt, det lover vi.
Vores menu er ganske anderledes, og vi er sikre på, at den skaber samtaler henover bordet,” lyder det lovende fra Joy.
“Jeg glæder mig virkelig til at få gæster i restauranten. Jeg kan love jer, at her er blevet flot,” fortsætter Joy.
Uddannet fra Sortebro Kro og Kiin Kiin
Om sine erfaringer i branchen, fortæller Joy selv.
“Jeg er uddannet kok fra Sortebro Kro og den Thailandske Michelin restaurant Kiin Kiin i København.
I 2017 åbnede jeg en Madbod med autentisk Thailandsk Street food i Storms Pakhus, og i 2019 var jeg med til at åbne restaurant Thaiger i Odense, men trak mig ud af projektet efter blot 1 måned.”