MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt byggeri skal skille sig ud: Her kommer 89 nye boliger i ny bydel

Af Michael Qureshi

Et nyt bæredygtigt byggeri med 89 attraktive boliger vil i løbet af de kommende år skyde op i det nye store grønne byområde, Gartnerbyen, i det centrale Odense.

Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet, der bliver et af de sidste projekter i den nye bydel. I alt kommer Gartnerbyen, der ligger to kilometer vest for Odense centrum, til at rumme 2.000 boliger.

Det nye boligprojekt fra Industriens Pension får navnet ”Trekløveren” og kommer til at bestå af tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren.

Det forventes, at ejendommene bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld, der betyder, at byggeriet skal leve op til høje krav for bl.a. miljømæssig bæredygtighed.

Dette vil i sig selv sikre, at byggeriet skiller sig ud på landsplan.

”Odense er inde i en rivende udvikling med mange nye spændende boligområder og betydelige investeringer i at udvikle byen.

Gartnerbyen er ved at tage form som et attraktivt grønt byområde, der bl.a. er kendetegnet ved varierede boligformer, rekreative områder og god infrastruktur med et letbanestop som nabo.

Vi er glade for at kunne bidrage til udviklingen af den sidste del af området med et kvalitetsprojekt, der samtidig forventes at kunne give medlemmerne i Industriens Pension et stabilt langsigtet afkast,” siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen i en pressemeddelelse.

Mange grønne områder

De 89 nye boliger indrettes med lyse materialer, og alle lejligheder får rummelige terrasser eller altaner.

Der bliver grønne gårdrum mellem punkthusene, og hele Gartnerbyen er karakteriseret ved mange rekreative områder, små butikker og en kombination af erhverv og boli­ger.

Entreprenørvirksomheden Skjøde er totalentreprenør på det nye byggeri, mens ejendomsmæglervirksomheden EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af projektet.

Arkitema Architects har stået for arkitekturen.

“Hos Skjøde er vi meget tilfredse med at have indgået aftale med Industriens Pension om ‘Trekløveren’, som ligger ved ankomsten til Gartnerbyen.

Projektet er medvirkende til, at vi forventeligt i 2024 kan se Gartnerbyen som fuldt udbygget bydel til glæde for alle beboere og odenseanere,” siger Allan Nielsen, adm. direktør i Skjøde.

De 89 nye boliger forventes at stå klar i løbet af 2023. Hele Gartnerbyen forventes at være færdigudbygget i 2024.

Fakta: Gartnerbyen og Trekløveren

 • Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i boligprojektet Trekløveren, der består af tre punkthuse med 89 boliger centralt i Odense.
 • De 89 boliger får et samlet bygningsareal på 6.432 m²
 • De nye boliger forventes bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld.
 • Kuben Management, Accura, Deloitte, DEAS og Colliers har rådgivet Industriens Pension om forskellige forhold i forbindelse med investeringen.
 • Ejendomsmæglervirksomheden EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for salget af projektet.
 • Trekløveren er en del af det nye store byområde Gartnerbyen, der er en ny grøn bydel i Odense.
 • Gartnerbyen ligger 2 km vest for Odense centrum på en grund, hvor blomstergrossisten GASA tidligere har handlet med blomster og planter.
 • Gartnerbyen kommer samlet til at bestå af ca. 1.950 ejer- og lejeboliger til unge, familier og ældre med tilhørende grønne områder og et butikstorv.

Del artikel

Andre læser også