Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bag facaden på entertaineren: Jim Lyngvild gæster Odense med populært foredrag

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er lagt op til en aften i humorens og ærlighedens tegn, når den ligefremme debattør og store personlighed Jim Lyngvild gæster Odense med sit foredrag.

Oplev Jim Lyngvild – Vikinge-iværksætter kommer til Magasinet i Odense torsdag den 14. november fra kl. 19.00 til 21.00.

Her vil du komme helt tæt på manden bag det store hvide smil og høre om, hvordan Jim Lyngvild er gået fra højtråbende realitystjerne kendt fra ugebladene til i dag at stå for en anerkendt udstilling på Nationalmuseet og være succesfuld iværksætter.

Jim Lyngvild kan efterhånden både kalde sig designer, iværksætter, modekommentator, forfatter, fotograf og meget mere, men i senere år er han især blevet kendt som en debattør, der aldrig er bange for at sige, hvad han mener.

Dette personlighedstræk vil publikum også få at føle under foredraget – gæster er nemlig velkomne til at stille Jim Lyngvild spørgsmål, som han vil svare på med sit ligefremme og humoristiske væsen.

En viking i maven

Et af Jim Lyngvilds helt store projekter har været en vikingeborg på 750 kvadratmeter, som han selv har designet og bygget.

Vikingetemaet går også igen i mange af iværksætterprojekterne; bl.a. den populære udstilling om vikinger på Nationalmuseet, skønhedsserien Raunsborg og bryggeriet Frejdahl.

Den ukuelig viking Jim Lyngvild har i maven er også en af grundene til, at danskeren har formået at få sine produkter etableret på det ellers svært tilgængelige kinesiske marked.

Hans strategi til at få hul på Kina og generelt at få succes i en verden, der konstant er i forandring, vil du også få indblik i løbet af aftenen.

Skal du have en ledetråd til opskriften på succes? For Jim Lyngvild handler det om masser af personlighed:

”I dag er verden skruet sådan sammen, at du følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdens bedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed.”

Køb billetter hos Tikko lige her.

Hvad: Oplev Jim Lyngvild – Vikinge-iværksætter

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: Torsdag 14. november, 19.00-21.00

Del artikel

Andre læser også