Bag facaden på entertaineren: Jim Lyngvild gæster Odense med populært foredrag

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der er lagt op til en aften i humorens og ærlighedens tegn, når den ligefremme debattør og store personlighed Jim Lyngvild gæster Odense med sit foredrag.

Oplev Jim Lyngvild – Vikinge-iværksætter kommer til Magasinet i Odense torsdag den 14. november fra kl. 19.00 til 21.00.

Her vil du komme helt tæt på manden bag det store hvide smil og høre om, hvordan Jim Lyngvild er gået fra højtråbende realitystjerne kendt fra ugebladene til i dag at stå for en anerkendt udstilling på Nationalmuseet og være succesfuld iværksætter.

Jim Lyngvild kan efterhånden både kalde sig designer, iværksætter, modekommentator, forfatter, fotograf og meget mere, men i senere år er han især blevet kendt som en debattør, der aldrig er bange for at sige, hvad han mener.

Dette personlighedstræk vil publikum også få at føle under foredraget – gæster er nemlig velkomne til at stille Jim Lyngvild spørgsmål, som han vil svare på med sit ligefremme og humoristiske væsen.

En viking i maven

Et af Jim Lyngvilds helt store projekter har været en vikingeborg på 750 kvadratmeter, som han selv har designet og bygget.

Vikingetemaet går også igen i mange af iværksætterprojekterne; bl.a. den populære udstilling om vikinger på Nationalmuseet, skønhedsserien Raunsborg og bryggeriet Frejdahl.

Den ukuelig viking Jim Lyngvild har i maven er også en af grundene til, at danskeren har formået at få sine produkter etableret på det ellers svært tilgængelige kinesiske marked.

Hans strategi til at få hul på Kina og generelt at få succes i en verden, der konstant er i forandring, vil du også få indblik i løbet af aftenen.

Skal du have en ledetråd til opskriften på succes? For Jim Lyngvild handler det om masser af personlighed:

”I dag er verden skruet sådan sammen, at du følger personligheder, ikke produkter. Det nytter ikke at have verdens bedste hammer, hvis hammeren ikke også har en historie og en personlighed.”

Køb billetter hos Tikko lige her.

Hvad: Oplev Jim Lyngvild – Vikinge-iværksætter

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: Torsdag 14. november, 19.00-21.00

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.