Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært bageri udvider: Åbner konditoriafdeling i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Så er der gode nyheder til alle kageglade odenseanere.

Et af byens allermest populære bagerier har nemlig afsløret, at de udvider med endnu en butik.

Der er naturligvis tale om Kornbageren, der i forvejen råder over en butik på hhv. Kornvej og Bogensevej. Den næste bliver i Tarup centeret, hvor Bæk & From tidligere holdt til.

Denne gang er det dog ikke selve bageriet, der udvider – i stedet har parret en drøm og at udvikle på kage- og konditoriafdelingen, og det bliver derfor hvad den nye butik får fokus på.

“Vi har længe manglet plads til vores kreativitet. Derfor er vi i gang med ombygning af bageriet i Tarup og har nu købt nyt konditori og butik i Tarup centeret.

(…) Vi er meget spændte og begejstrede for denne udfordring med et rigtigt konditori, så vi kan hæve niveauet på konditorfronten,” skriver de på deres Facebook-side.

Øger kapaciteten

Trods to butikker oplever Kornbageren alligevel lange køer ved butikkerne, så endnu en afdeling bliver nok ikke kun kærkommen for dem, men også de mange kunder.

Hvornår den nye butik præcist åbner, ved indehaverne Kit og Kristian Stjernholm ikke endnu, da konditoriet først skal bygges om, et nyt sortiment skal laves – og så skal der selvfølgelig også findes de helt rigtige medarbejdere.

Kunne det være noget for dig, kan du læse følgende jobopslag:

Del artikel

Andre læser også