MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store flytteplaner i Odense: Bahne flytter butik ud af centrum

Af Christina Frederiksen

Der er både godt og skidt nyt for de odenseanere, der elsker at shoppe mode, interiør og møbler i livsstilsbutikken, Bahne.

Til efteråret rykker kæden nemlig ind i Rosengårdcentret i en ny, stor og toptunet butik. Det gør den i lokaler i rød gade, på hjørnet overfor Føtex og Colosseum.

Det betyder dog samtidig et farvel til Bahnes store butik i Kongensgade.

“Vi rykker simpelthen hele butikken, personale og varer, fra Odense C til Rosengårdcentret,” fortæller Benjamin Røpke, CEO hos Bahne til MigogOdense.

Farvel til køkken – goddag til wellness

Bahne har 23 forretninger på landsplan, og rundt om i landet ligger Bahnes butikker både i centre og gågader.

“Vi driver både strøgbutikker og centerbutikker, men når vi flytter i Rosengårdcentret, er det blandt andet, fordi vi derude er sikret et mere konstant flow af kunder. Det vil vi gerne udnytte,” siger Benjamin Røpke.

Hos Bahne kan man få alt, hvad hjertet begærer inden for mode, boligindretning- og interiør og wellness. Især den sidste del kommer der ekstra fokus på i den nye butik.

“Vi kommer til at få et fuldstændig opdateret varesortiment med mode og boligvarer. Vi har dog besluttet ikke at tage vores sortiment af køkkenudstyr med i Rosengårdcentret.

Til gengæld sætter vi tryk på vores varer inden for wellness-kategorien – det vil sige alt, hvad der hedder sengetøj, håndklæder, hår- og ansigtspleje,” siger Benjamin Røpke.

Bahne overtager lejemålet i Rosengårdcentret 1. september. Men først mellem 15. oktober og 1. november er den nye butik klar til at tage imod kunder.

Del artikel

Andre læser også