MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip for julestress: Barato laver den perfekte pakkekalender til børnene

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Julen nærmer sig og det samme gør julegaveræset.

Men ikke nok med julegaver, så skal pakkekalenderne naturligvis også i hus, så julefreden kan sænke sig i de danske hjem.

Og i år skal du på ingen måde stresse over pakkekalender-købet.

Hos webshoppen Barato har man nemlig masser af idéer til pakkekalendere til børn, og de kan derfor spare dig for det store arbejde, der ligger i at udtænke og ikke mindst få købt de gode kalendergaver.

Med få klik kan du nemlig få købt til alle 24 dage i december, og så endda til skarpe priser.

“Vi har et par hundrede forskellige ting til børn i alderen 3 til 8 år. Man vælger alder og køn på barn, og så vælger vi 24 ting, der er populære.

Der er rigtig mange, der ikke har tiden, men som stadig gerne vil forkæle deres børn, og derfor er vores koncept også populært. Der er rigtig mange, som allerede har bestilt,” fortæller ejer Mads Sørensen.

Selvom sortimentet spænder bredt med populære ting som Frost, Gurli Gris, Paw Patrol, Avengers, Unicorn og mange andre spændende produkter, er prisen holdt helt nede.

“Pakkekalenderne er lavet i et prisniveau hvor alle kan være med. Du kan eksempelvis vælge løsningen til 399 kroner, hvor prisen er helt nede på kun 16,50 kroner per pakke.

Værdien af pakkerne vil her normalt være 899,- altså 37,50 kroner per pakke. Så der er rigtig mange penge at spare,” siger Mads.

Du kan finde udvalget af deres pakkekalendere lige her.

Et populært hit

Men hos Barato selv er det dog langt fra en stressfri periode, for salget af pakkekalendere er nemlig eksploderet i år.

“Vi sælger sindssygt mange pakkekalendere. Allerede nu har vi tredoblet vores salg i forhold til sidste år – så gør det ikke så meget, at vi ligger vandret lige nu,” siger Mads og tilføjer:

“Men det er også bare så sindssygt nemt, så det er helt sikkert også noget, jeg selv ville gøre brug af.”

Alt, du skal gøre, er at bestemme dig for antal pakker samt pakkernes værdi samt angive alder og køn for det barn, der skal forkæles med pakkerne – så bliver der blandet 24 ting tilpasset herefter.

Og det hele foregår online.

“Vi sælger kun online, men i disse coronatider vil folk også hellere shoppe online,” fortæller Mads.

Lige nu får du 11% rabat med MigogOdense på din pakkekalender, hvis du bruger koden”MIG11” når du bestiller din pakkekalender online.

Del artikel

Andre læser også