Bar’sushi åbner i nye flotte omgivelser: Plads til endnu flere gæster

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen

Bar’sushi har ligget på Læssøegade i syv år, og i morgen åbner de op for en lækker, nyrenoveret restaurant med plads til flere spisende gæster.

Nyrenoveret restaurant

Hos bar’sushi har de ikke brugt efterårsferien på at slappe af. Tværtimod har de arbejdet hårdt for at gøre deres restaurant på Læssøegade endnu mere indbydende for deres gæster.

”Her er blevet så lyst og indbydende, efter vi har fået udskiftet gulvet, malet væggene og fået nye borde og stole. Derudover har vi fået flere sidepladser, så vi kan invitere endnu flere gæster indenfor i restauranten,” siger Søren Gordon, der er ejer af bar’sushi.

Succes førte til renovering

Der er en helt bestemt årsag til, at bar’sushi har valgt at renovere deres restaurant:

”Efter vi er begyndt at tilbyde, at vores gæster kan spise, til pindene knækker, har vi fået mange flere spisende gæster. Derfor ønskede vi både at gøre omgivelserne hyggeligere men også at lave plads til endnu flere spisende gæster.

Efter renoveringen har vi plads til omkring 30 spisende gæster, hvor vi før havde plads til ca. 20,” siger Søren Gordon.

Det populære tilbud går ud på, at gæster, som spiser i bar’sushis restaurant på Læssøegade, kan spise al den sushi, de ønsker for 269 kr.

Måtte servere mad fra foodtruck

”Vores gæster skulle selvfølgelig ikke gå glip af sushi under vores renovering, så derfor serverede vi sushi fra vores foodtruck op parkeringspladsen ved Munke Mose Allé. Men det bliver rart at kunne servere sushi fra vores nyrenoverede restaurant fra i morgen,” siger Søren Gordon.

Bar’sushi
Læssøegade 1
5000 Odense C

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her