MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bar’sushi åbner i nye flotte omgivelser: Plads til endnu flere gæster

Af Betina Vestergård Jepsen

Bar’sushi har ligget på Læssøegade i syv år, og i morgen åbner de op for en lækker, nyrenoveret restaurant med plads til flere spisende gæster.

Nyrenoveret restaurant

Hos bar’sushi har de ikke brugt efterårsferien på at slappe af. Tværtimod har de arbejdet hårdt for at gøre deres restaurant på Læssøegade endnu mere indbydende for deres gæster.

”Her er blevet så lyst og indbydende, efter vi har fået udskiftet gulvet, malet væggene og fået nye borde og stole. Derudover har vi fået flere sidepladser, så vi kan invitere endnu flere gæster indenfor i restauranten,” siger Søren Gordon, der er ejer af bar’sushi.

Succes førte til renovering

Der er en helt bestemt årsag til, at bar’sushi har valgt at renovere deres restaurant:

”Efter vi er begyndt at tilbyde, at vores gæster kan spise, til pindene knækker, har vi fået mange flere spisende gæster. Derfor ønskede vi både at gøre omgivelserne hyggeligere men også at lave plads til endnu flere spisende gæster.

Efter renoveringen har vi plads til omkring 30 spisende gæster, hvor vi før havde plads til ca. 20,” siger Søren Gordon.

Det populære tilbud går ud på, at gæster, som spiser i bar’sushis restaurant på Læssøegade, kan spise al den sushi, de ønsker for 269 kr.

Måtte servere mad fra foodtruck

”Vores gæster skulle selvfølgelig ikke gå glip af sushi under vores renovering, så derfor serverede vi sushi fra vores foodtruck op parkeringspladsen ved Munke Mose Allé. Men det bliver rart at kunne servere sushi fra vores nyrenoverede restaurant fra i morgen,” siger Søren Gordon.

Bar’sushi
Læssøegade 1
5000 Odense C

Del artikel