MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For tredje gang i karrieren: Bashkim Kadrii vender retur til OB

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: OB
Foto: OB

Bashkim Kadrii vender retur til Odense, hvor han også spillede i perioden fra 2009 til 2014 og igen fra 2018 til 2020.

Bashkim Kadrii og OB har underskrevet en aftale gældende frem til sommeren 2024.

OB har sikret sig offensivspilleren, Bashkim Kadrii, der senest har repræsenteret saudi-arabiske Al-Fateh FC.

Han tiltræder på en fri transfer, da hans kontrakt med Al-Fateh FC blev ophævet i januar.

“Der er ingen tvivl om, at Bashkim Kadrii er en spændende spiller. Han er meget bevægelig og teknisk stærk, og når det også er kombineret med et giftigt spark, kan han gøre ondt på mange hold, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen og tilføjer:

“Hans spillemæssige kvaliteter er åbenlyse, og en Bashkim Kadrii i topform er blandt de bedste angribere i 3F Superligaen. Så det er en spændende tilføjelse til vores trup, og vi er fantastisk glade for at kunne byde Bashkim velkommen hjem til Odense.

Der er ingen tvivl om, at både Bashkims og vores hjerte banker for hinanden, og det er ikke ofte, man oplever, at en spiller repræsenterer den samme klub over tre omgange.

29-årige Bashkim Kadrii kom til OB fra B93 i 2010 og spillede i fire sæsoner i Odense, inden han skiftede til F.C. København. Efter to udlejninger til Minnesota United og Randers FC skiftede han tilbage til OB i august 2018, inden han i januar 2020 blev solgt til saudi-arabiske Al-Fateh FC.

“Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg glæder mig til at komme ud og spille. Odense er et sted, hvor jeg har været over to omgange, og hvor jeg har haft en masse succes, så jeg glæder mig og håber, det kan gentage sig.

Jeg har haft så mange gode oplevelser med OB, hvor jeg kom som en ung knægt for mange år siden, og jeg har derfor også fulgt klubben, når jeg ikke har været her, så det er en klub, der betyder rigtig meget for mig,” siger Bashkim Kadrii.

Siden han forlod klubben, er der kommet et nyt superligahus med moderne faciliteter, men det er ikke det eneste, der har ændret sig.

“Der er stor forskel i strategien og budgettet i klubben fra første gang jeg kom til, og så nu hvor man satser mere på de unge, der skal komme frem.

Det er også en af de ting, som jeg håber, jeg kan være med til at hjælpe med, for jeg ved, hvordan det er at være ung i klubben. Jeg skal være en af dem, der går forrest og hjælper de unge frem ad banen, så de har det behageligt og kan udvikle sig,” siger Bashkim Kadrii.

I det kommende halve år har han lånt trøje nummer 12 af fansene, og det ser han som en stor ære.

“Det bliver specielt at skulle spille med fansenes nummer, men jeg håber, jeg kan bære det med værdighed og gøre det godt, så det glæder jeg mig virkelig meget til,” siger Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii har spillet 169 kampe for OB og scoret 40 mål, og han har desuden en enkelt A-landskamp og 30 U-landskampe på CV’et.

Del artikel

Andre læser også