MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny butik i Rosengårdscentret: Fyld spisebordet med keramik for ingen penge

Af Stine Kjølby Christensen

Vil du også gerne kunne fylde spisebordet med keramik uden at blive ruineret? Så skal du nok bevæge dig ud i Rosengårdcentret, hvor et helt nye koncept har slået dørene op i dag.

I dag slog et nyt koncept dørene op i Odense, nærmere bestemt i Rosengårdcentret.

Basic & More hedder det, og de åbnede for nylig og med stor succes deres allerførste butik i Aarhus – og nu er turen altså kommet til Odense.

“Vi har valgt Rosengårdcentret, fordi vi ved, at det er et af de bedste centre i forhold til det, vi sælger,” fortæller Rasmus Rask, der er CEO i Basic & More.

Vil gerne rydde op i verden

Basic & More sælger produkter til hjemmet, som de køber billigt ind fra producenterne.

“Konceptet går ud på, at vi prøver at rydde op i verden. Der findes mange rester hos producenterne, og dem aftager vi billigt og sælger billigt.

Vores prispunkt ligger omkring 20-40 kroner, og jeg plejer at sige, at man kan fylde spisebordet med keramik for 150 kroner,” fortæller Rasmus Rask.

Butikken er placeret centralt på Torvet i centret, og da de i dag slog dørene op, var der straks kunder i butikken.

Basic & More kører ikke med et fast sortiment, og derfor vil der løbende blive skiftet ud med produkter alt efter, hvad de kan købe hjem.

Men én ting er sikkert, og det er, at der er penge at spare – måske også til julegaverne.

I Rosengårdcentret er de glade for at få Basic & More til Odense.

“Det her koncept bliver et koncept, der kommer til at trække mange kunder til centret, og jeg tror, det bliver en kæmpe succes.

Vi er i hvert fald over at være det første center, der kan vise dette koncept og være de første med det nyeste, lyder det fra Casper Bach Andersen, chef i Rosengårdcentret.