Besøg de bedste restauranter på én aften: Tag på Restaurant Crawl i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Oluf Bagers Gård.
Oluf Bagers Gård.

Elsker du gastronomi? Elsker du at spise ude? Har du svært ved at vælge mellem de mange gode restauranter i Odense?

Kan du svare “ja” til de tre spørgsmål, har vi fundet den perfekte begivenhed til dig.

Igen i år kan du tage med på en helt særlig gastronomisk rejse i form af en restaurant crawl gennem de odenseanske gader.

Det sker fredag den 13. september, hvor du kommer forbi tre af Odenses bedste restauranter.

Som ved en traditionel pub crawl, går du fra sted til sted og smager en enkelt ting hvert sted, hvorefter du fortsætter turen.

En helt særlig smagsoplevelse

Deltagerne mødes på SPIS! Madmarked på Flakhaven i Odense kl. 17.30, hvor man sammen nyder en læskende øl fra Albani i aftensolen, inden man bliver delt op i tre hold.

Den kulinariske færd går forbi MARV, Capri og Oluf Bagers Gård, som har koordineret en helt særlig smagsoplevelse til dig, hvad enten du kommer forbi til forret, hovedret eller dessert.

Mellem forret, hovedret og dessert vandrer man  sammen gennem septemberaftenen til vores den destination.

Hver restaurant sætter deres særpræg på menuen, så du kan se frem til tre vidt forskellige smagsoplevelser lavet på sæsonens råvarer.

Til hver ret serverer restauranterne én udvalgt drikkevare tilpasset retten.

Efter aftenens smagseventyr går man i fællesskab på Anarkist – Beer & Food Lab, hvor aftenen sluttes af med en lækker øl.

Menuen

Forret:
Brød & fyld

Hovedret:
Kalv & rødder

Dessert:
Æble & Vanille

OBS: Billetten gælder for én forret, én hovedret og én dessert på tre forskellige restauranter. Derfor er det ikke hele menuen fra hvert spisested, du får serveret.

Hvad: Restaurant Crawl
Hvor: Mødes ved SPIS! Madmarked på Flakhaven i Odense
Hvornår: Fredag den 13. september fra kl. 17.30
Pris: 495 kr. + gebyr

Du finder billetinfo lige her.

Tip en vinyl-elsker: Kæmpe plademarked kommer snart til Odense igen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Verden er blevet digital.

Men der er bare nogle ting, som aldrig helt dør ud. Vinylelskere findes stadig i alle afskygninger.

Lørdag d. 5. oktober danner Posten traditionen tro rammen om den nu 67. udgave af Odenses Internationale Plademesse, som har eksisteret siden 1984, og er dermed Danmarks ældste.

40 standholdere fra Danmark og Tyskland står klar med cirka 35.000 plader på 100 meter med stande

Du finder musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country

Med det brede udbud markerer messen sig som en af de absolut største og bedste i landet.

Prismæssigt er der også noget for alle.

Der er plader fra 5 kroner og op. Du kan finde 5 LP’er for 50 kroner. Leder du efter sjældne 1. tryk til flere tusinde kroner, finder du også dem.

Sjældne samlerobjekter

Tommy and The Rockets vil også møde op med egne vinyludgivelser, som interesserede kan få signeret.

Desuden vil der være spændende merchandise med Tommy and The Rockets.

Alle stande er fyldt til randen med et utroligt stort udbud, naturligvis af vinyl i alle formater, men også CD’er og DVD’er med alle genrer fra 50’erne og frem til i dag.

Der er masser af sjældne samlerobjekter og almindelige tilgængelige vinyler til salg. Man kan også finde promotion- og fanklubudgivelser, der aldrig før har været til salg i en pladebutik.

Der er endvidere et stort udvalg af merchandise for enhver smag, bl.a. bøger, T-shirts m.m.

Derfor imødeses Odenses Internationale Plademesse altid med stor forventning af musikelskere.

Hvad: Odenses Internationale Plademesse
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober fra kl. 10-15.00
Hvor meget: 20 kr. i entré
Hvordan: Tjek linket her

To uger til verdens største tarteletfestival: Vind billetter til tartelet-himlen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto af en kæmpe tartelet
Arkivfoto af en kæmpe tartelet

Om små to uger går det løs.

Lørdag d. 5. oktober omdannes DOK5000 til et sandt tartelet-himmerige.

Odense Tartelet Festival er verdens største tarteletfestival, hvor der efter planen skal serveres over 13.000 tarteletter.

Det hele foregår lørdag den 5. oktober i år i DOK5000, og programmet byder allerede op til en hylende morsom og ikke mindst mættende dag.

Der er allerede rift om billetterne og i år kan man reservere bordplads, så man er sikker på, man ved, hvor man sidder.

Flere underholdende navne spiller

Johnny Reimar er klar med tyrolerhatten og Stig Rossen og Vennerne er blandt den perlerække af musikalske indslag, der kendertegner en rigtig tarteletfestival i Odense.

Der er live musik i 8 timer, 13000 tarteletter og mindst ligeså mange genstande til halsen.

Så det kommer til at passe perfekt ind i den atmosfære arrangørerne bag Odense Tartelet Festival ønsker at skabe. Tarteletter ad libitum og god underholdning på scenen.

Startede med et orkester

Hvordan startede det hele?

’’Det startede med, at vi kom til at hyre et orkester, hvor det så viste sig, at de var medlem af Dansk Tartelet Selskab. De spurgte, om ikke vi ligeså godt kunne servere tarteletter til koncerten.

Det kunne vi da godt prøve. Siden har det bare vokset sig større, og nu er vi på tiende år med over 1300 gæster.

Det er blevet en hel tradition.’’

Hvad: Odense Tartelet Festival 2019
Hvor: DOK5000
Hvornår: Lørdag d. 5. oktober

Du kan købe billet til den store fest her

KONKURRENCE

Vi udlodder 2 x 2 billetter til Odense Tartelet Festival

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdense’s Facebook 19. september kl. 19.55
Skriv hvem du vil have med i tartelet-himlen

Vi trækker en vinder 26. september

Nyt tiltag fra den voksende kæde: Kød-kongerne Flammen introducerer take away

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto Flammen
PR-foto Flammen

Restaurant Flammen har virkelig fået tændt gnisten under odenseanernes trang til kød med deres ad libitum grillbuffet.

I morgen torsdag den 19. september åbner Flammen op for deres takeaway-koncept i deres restaurant på Kongensgade i Odense.

“Flammen Take Away gør det muligt for vores gæster i Odense at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv,” siger General Manager, Morten Bendix Kristensen i en pressemeddelelse.

Hos Restaurant Flammen er der som altid noget for enhver smag, og med Flammen Take Away bliver det nemt at bestille menuer, som vil indeholde både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater.

PR-foto Flammen

Levering til døren er også mulig

Det hele vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten, og levering til døren bliver også en mulighed.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Derfor har vi sammensat lækre menuer, som altid indeholder et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet.

Det vil det også være en muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Flammen TakeAway er senest indført i byerne Herning, Viborg, Næstved, Esbjerg, København, Roskilde og Aarhus med stor succes.

Derfor er konceptet ligeledes klar til at indtage Odense, hvor der vil være åbningstilbud på takeaway menuer helt frem til den 3. oktober.