Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bestil en flot bårebuket til en begravelse i Odense

Af Annoncør

Hvis du skal til begravelse, er det kutyme i Danmark, at du medbringer en buket. Hvilken buket du bør medbringe, kommer primært an på din relation til den afdøde. Som udgangspunkt er det nemlig de nærmeste, der medbringer de største buketter.

Hvis du derfor var meget tæt på den afdøde, vil det måske give mest mening for dig at bestille en eller flere bårebuketter. Det er en flot og stor buket, som du kan placere på den afdødes båre. Ofte er buketten også udsmykket med et bånd, hvorpå du kan skrive en sidste hilsen til den afdøde.

Find de rigtige blomster til begravelsen

Til alle lejligheder findes der nogle blomster, der er de mest velegnede. Til en begravelse er det derfor også mest almindeligt at bestille enten liljer eller roser.

Liljen repræsenterer både uskyld, renhed og medfølelse. Derfor foretrækker mange mennesker også denne blomst, når de skal bestille blomster til en begravelse. Der er også mange mennesker, der foretrækker rosen. I vesten er den nemlig et af de mest velkendte symboler for kærlighed.

Hvis du ved, at den afdøde var særligt glad for en specifik blomst, kan du naturligvis også vælge at bestille den.

Fordele ved at bestille din bårebuket hos en blomsterhandler

Når du skal til begravelse, kan du naturligvis vælge at selv medbringe din buket. Men efterhånden er det blevet mest udbredt at lade en blomsterhandler stå for opgaven.

Når du køber en bårebuket igennem en blomsterhandler, sørger denne nemlig for, at bårebuketten bliver leveret til begravelsen. Det betyder derfor også, at du får et mindre gøremål til begravelsen.

En blomsterhandler kan også hjælpe dig med at udvælge den rette buket. Ofte har vedkommende flere buketter, som du kan vælge imellem. Du kan naturligvis også stadig vælge at sammensætte din egen buket, hvis du foretrækker den løsning.

Find en bårebuket, der passer til dit budget

Selvom du bestiller din bårebuket igennem en blomsterhandler, behøves du dog ikke være bekymret for prisen. Ofte tror mange nemlig, at en blomsterhandler kun kan levere blomster til en meget dyr pris, men det er slet ikke korrekt.

Du kan nemlig finde bårebuketter til enhver pris. Hvis du derfor gerne vil holde dig inden for et vis budget, kan blomsterhandleren sagtens hjælpe dig med at finde en flot buket til den pris.

Del artikel

Andre læser også