MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billige spisesteder til tilflytteren i Odense

Af Redaktionen

Odense ligger lige midt på landkortet i hjertet af Danmark. Danmarks tredjestørste by er rig på historie og kultur og dens hyggelige gader gør det til et attraktivt sted at slå sig ned. Derudover så kan byen Odense også bryste sig af flere store uddannelsesinstitutioner heriblandt Syddansk Universitet. Af samme årsag valfarter mange unge studerende hvert år til Odense ved studiestart. Dette skaber også et behov for steder at bo. Om du har valgt kollegie, kollektiv eller måske en lejebolig Odense, så venter der dig en spændende ny by at udforske. Det de fleste studerende dog har til fælles er en stram økonomi. Hvis du kun lever på din SU, så er der ikke lige så meget plads i budgettet til at forkæle dig, som du kunne have brug for. Men hvis du er typen, der nyder et godt måltid engang imellem, så er der gode nyheder til dig. Odense bugner nemlig af billige spisesteder, hvor det slet ikke behøver at være så dyrt at få noget lækkert at spise. I tvivl om, hvor du skal hen? Her er en lille liste over billige spisesteder til tilflytteren i Odense.

Villa Paradiso

Villa Paradiso ligger centralt i byen ved Gravene 9 og serverer italienske pizzaer til billige penge. Her får du lækre og rustikke pizzaer med sprøde bunde, der leder tankerne sydpå til varmere himmelstrøg. Stedet er særdeles vegetarvenligt, og de bruger lækre råvarer, deres kunder ikke kan få nok af. Faktisk er kunderne så vilde med maden hos Villa Paradiso, at stedet har scoret en ren 5/5 på Tripadvisor. Er du ude efter en god pizza til den trængte økonomi, så er Villa Paradiso altså ikke et dårligt sted at gå hen.

Seaweed

Seaweed ligger ved Brandts Passage 36 og specialiserer sig i lækkert japansk streetfood. her får du lette, men lækre sushi-bider, og prisen ligger mellem 21 og 120 kroner, så det er bestemt heller ikke i den dyre ende af spektret. Stedet har scoret 4,5 på Tripadvisor, så hvis du er ude efter japansk streetfood, så er Seaweed bestemt et sted, hvor du bør slå et smut forbi

Soup Stone Cafe

Soup Stone Cafe er en hyggelig cafe, der ligger en smule væk fra turist-mylderet i Odense. Her finder du spændende europæiske og internationale retter på menukortet. Som navnet måske antyder, så lægger stedet stor vægt på sine mange forskellige supper, hvor du også kan få lækker ramen fra det asiatiske køkken. Dog byder stedet også på brunch, panini, salater og andet. Stedet byder også på deres koncept “Soup Stone at home”, hvor du kan bestille deres lækre supper og nudelretter til privaten, hvor du blot selv varmer maden op. Priserne er lave, der er noget for enhver smag, og tripadvisor-scoren siger 4,5 ud af 5.

Del artikel

Andre læser også