MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Biltema satser på Odense: Ny butik på vej

Af Christina Frederiksen

Sidste år klippede Biltema snoren til tre nye varehuse i danske provinsbyer, og byggeriet af endnu et varehus på 7000 m2 er lige nu i gang i Nykøbing Falster, og opførelse af Sønderborg påbegyndes i løbet af januar.

Vokseværket er resultatet af en ambitiøs vækststrategi med et mål om at nå 25 butikker inden udgangen af 2025.

Hvis det står til Biltema, kommer der til at ligge flere mindre i de tre største byer Odense, Aarhus og København, fortæller Biltemas danske direktør Jacob Borring Møller.

Svært at finde store lokaler

“Vi har hele tiden haft ambitionen om også at være til stede i de tre største danske byer og også løbende kigget efter mulige lokationer.

De har vist sig svære at finde, fordi vores ekspansionsstrategi har lagt op til varehuse på 7000 m2 – og et ledigt grundareal på 20.000 m2.

Den strategi ændrer vi nu i de store byer.

Vi vil i stedet til at kigge efter grunde med eller uden eksisterende ejendomme som kan købes, med plads til mindre varehuse på mellem 2000 og 3000 m2, så vi sikrer, at vi også får etableret os i de tætbebyggede byområder,” siger han.

Selv om Biltema nedskalerer i byerne, betyder det dog ikke, at københavnere, aarhusianere og odenseanere ikke kan finde hele sortimentet i de kommende mindre varehuse.

“Indretningen af de mindre varehuse vil selvfølgelig blive anderledes end i de traditionelle Biltema-varehuse, hvor der er brede gange og masser af plads til udstillinger mellem hylderne. De bliver mere som traditionelle byggemarkeder med mange hyldemeter,” siger han.

Planen er, at landets tre største byer har en Biltema inden udgangen af 2025.

“Ændringen af vores strategi, vil få stor betydning for Biltemas fortsatte succes i Danmark,” siger Jacob Borring Møller. 

Del artikel

Andre læser også