Blandt Danmarks største: SPIS! Madmarked vender snart tilbage

Af Nathalia Hentze Nielsen

Den ambitiøse fynske madfestival SPIS! Odense Food Festival sætter fokus på fynske specialiteter og kærlighed til mad, når de inviterer til madmarked den 13-14. september.

SPIS! Madmarked, som eventet er døbt, finder sted på Flakhaven, Platanpladsen og Eventyrhaven, og lover sjove og udfordrende gastro-aktiviteter for hele familien.

Entré er gratis for hele familien, og I kan bl.a. møde Ost & ko, Smag For Livet, Økologihaven og UngOdense blandt mange andre organisationer.

Udover de mange spændende salgsboder kan I også tage ungerne i hånden og besøge børneområdet eller lære om den danske naturs spisekammer i Vildt-området om lørdagen.

Danmarks tredje største madfestival

SPIS! Odense Food Festival er Danmarks tredje største madfestival og har en ambition om, at sætte det gode gastronomiske håndværk, smag, kvalitet og fællesskab på menuen.

Hele festivalen forløber fra mandag den 9. september til søndag den 15. september, og udover muligheden for at smage en masse lækker fynsk mad, vil der også være workshops, foredrag og kokkeskoler.

Læs mere om madmarkedet her.

Hvad: SPIS! Madmarked

Hvor: Flakhaven (v. rådhuset), Platanpladsen og Eventyrhaven. 5000 Odense C

Hvornår: 13-14. september, 14.00-18.00 (lørdag) og 10.00-16.00 (søndag)