Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv hjemmebarista: På søndag kan du komme i gratis online kaffeskole

Af Michael Qureshi

Den inkarnerede kaffeelsker og ambassadør for Nespresso, Niels Østergaard, inviterer alle kaffenysgerrige danskere til at deltage i en digital kaffeskole, der tager dine kaffeevner til det næste niveau.

Første Coffee Master Class afholdes søndag den 3. maj kl. 9.30, hvor du kan lære kunsten bag latte art og den perfekt mælk til kaffen ved at følge med live på Nespressos danske Instagram.

Det skriver Nespresso i en pressemeddelelse.

Der er stadig lange udsigter til at sætte sig på sin foretrukne kaffebar, og vi er mange, der savner at læne os tilbage på yndlingscaféen med en velskummet cappuccino mellem hænderne.

I mellemtiden er der rig mulighed for at forfine dine egne kaffe-skills, så du kan efterligne din foretrukne café-version.

Niels Østergaard, der er kaffeekspert, tidligere kafferister og nuværende ambassadør for Nespresso i Danmark, vil gerne lære danskerne at lave en rigtig god kop kaffe derhjemme.

Niels Østergaard

Perfekt mælk til kaffen og latté art

Han inviterer derfor alle kaffeglade danskere indenfor til digital kaffeskole, hvor han vil lære fra sig og dele alle sine bedste tips og tricks til at få endnu mere ud af kaffen derhjemme.

I det første afsnit viser han vejen til at lave den perfekte mælk til kaffen og giver en introduktion til at lave latte art.

“Det bliver så fedt at lære fra sig og give folk inspiration til en bedre kaffe i hverdagen. Sidste år inviterede Nespresso på en helt særlig caféoplevelse på Ofelia Plads i København, men den nuværende situation gør, at vi må tænke lidt ud af boksen.

En digital kaffeskole giver mulighed for, at alle kan være med og lære om alt fra kaffens oprindelse og kvalitet til latte art og bæredygtighed,” fortæller Niels Østergaard.

Han lover, at han vil vise både den nemme og den udfordrende vej til smuk mælkekunst i det første afsnit.

Coffee Master Class By Nespresso løber af stablen første gang søndag den 3. maj kl. 9.30 på Nespressos danske Instagram-profil, @nespresso.dk

Her kan alle frit følge med og lære gode tips og tricks til den perfekte kaffe samt vinde flotte præmier fra Nespresso.

Det er selvfølgelig også muligt at stille spørgsmål til Niels Østergaard i løbet af de 20 minutters kaffeskole.

Del artikel

Andre læser også