Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til VM 2022

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Billedet øverst i denne artikel må siges at være tæt på misvisende. Det viser et kun halvfyldt Parken. Dette var på ingen måde tilfældet, da Danmark spillede EM på hjemmebane i 2021. De første tre gruppekampe var vi så heldige, at de blev spillet i den danske national arena; Parken. Det var en stor folkefest, og folk fra hele landet, ja også fra vores egen lille Odense, havde taget turen til hovedstaden, for at støtte landsholdet. Nu er vi på den anden side af slutrunden, og de danske drenge har allerede kvalificeret sig til den næste. Den løber af stablen til november næste år, og er VM slutrunden i Qatar. Vi er allerede nu begyndt at glæde os, og vi har derfor lavet denne guide til, hvordan du bliver klar til næste års slutrunde.

Bliv klædt godt på

En af de helt store kilder til fællesskabsfølelsen under en slutrunde, det må siges at være tøjet. Det at vi alle er klædt i rødt og hvidt, indikerer at vi sammen er klar til kamp. Vi kan spejle os i hinanden og i spillerne på banen. Vi føler at det er en fælles indsats, som skal hive sejren i land. Du kan derfor godt allerede nu begynde, at skaffe dit VM fodboldtøj. Jo før jo bedre. Det kunne eksempelvis være gennem roligan.dk, hvor du kan få alt fra trøjer, over klaphatte og til solbriller. Måske er solbriller ikke det oplagte i november, men det vil uden tvivl være et festligt indslag.

Spis godt

Hvad skal du spise? Til en slutrunde om sommeren ret enkelt. Der skal man grille! Som en gammel reklame for en pølse producent lød; pause er lig med pølse. Men hvad serverer man til en slutrunde i november? Det er måske ikke den mest fristende opgave, at være ham som står ved grillen og griller pølser en kold novemberaften. Og pølser stegt på panden er slet ikke det samme. Gå derfor gerne allerede nu i tænkeboks, så du har svaret klart, når bolden begynder at trille igen.

Hvem skal du se kampene med?

En slutrunde er en stor begivenhed, og den vil man gerne dele med familie og venner. Men vil du være sikker på, hvem du skal se kampene med, så kan du godt begynde at få aftalerne på plads med det samme. Du er nok ikke den eneste, som gerne vil se fodbold med dine gode venner, så hvis du vil være sikker på, at det er dig der bliver deres selskab, så er der ingen tid at spilde.

Del artikel

Andre læser også