Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særligt foredrag: Bliv klogere på forskellen mellem mænd og kvinders hjerner

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Hvorfor skal mænd altid rydde op i garagen eller klippe hækken lige inden gæsterne kommer? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder måske stereotypt og spørgsmålene er sat lidt på spidsen. Men de fleste kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden.

Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid – på jobbet såvel som i familielivet.

I et nyt foredrag vil lektor i psykologi Ann E. Knudsen, vil i foredraget forklare forskellen på mænd og kvinder med udgangspunkt i neurovidenskab. Her i Odense kan vi opleve foredraget den 16. oktober 2021.

Du vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan du udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Lær at udnytte hjerneforskellene

Du bliver måske provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Men du vil med garanti også få motioneret lattermusklerne og kunne nikke genkendende til flere af Anns pointer.

Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd bedst muligt kan supplere hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene.

Med en baggrund som lektor i psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger og holdt utallige foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover medvirker Ann jævnligt som ekspert i TV- og radioprogrammer.

Hvad: Værd at vide om mænd og kvinders hjerner foredrag
Hvor: Odense Congress Center
Hvornår: 16. oktober
Pris: 259. kr. + gebyr

Billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også