Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klogere på linkbuilding

Af Annoncør

Kender du til disciplinen linkbuilding? Linkbuilding og links har en alt afgørende betydning i forhold til at gøre din hjemmeside synlig og skabe gode placeringer på Google. Alle de store og mest velbesøgte hjemmesider benytter linkbuilding, da det er et enormt effektivt værktøj til, at styrke dit domæne autoritet. Hvis du gerne vil blive klogere på linkbuilding, og hvordan du selv kan blive linkbuilder, så læs med her. 

Linkbuilding kort fortalt

Linkbuilding handler grundlæggende om at skabe links fra andre hjemmesider til ens egne hjemmeside. Linkbuilding kan foregå i samarbejde med andre, som linker til dit domæne eller, du kan selv linkbuilde til din egen hjemmeside.

Formålet er at gøre din hjemmeside mere synlig, få flere besøg og komme højt op i forhold til ens placering på Google. Vil du gerne vide mere om linkbuilding og dets mange fordele så klik ind på Linkbyggerne.dk. Følg med i den spændende danske podcast Linkbyggerne, som skærer ind til benet og forklarer alt om linkbuilding, links og domæneautoritet i dybden.

Sådan gør du dine links naturlige

Stort set alle store og kende hjemmesider benytter sig af linkbuilding, da det er en effektiv og organisk måde at synliggøre sig selv på. Naturligvis skal dine links være så naturlige som overhovedet mulig, så det passer til hjemmesidens emne. 

Hvis du for eksempel har en hjemmeside om børnelegetøj, så skal de links du har på din hjemmeside selvfølgelig relatere sig til dit indhold. Samtidig skal artikler, der linker til din hjemmeside publiceres på domæner, hvor de også er tilpasset domænets givne emne. Det er nogen gange en kunst i sig selv at skabe en naturlig bro mellem to emner, men det kan man som linkbuilder blive en haj til. 

Styrk dit domænes autoritet med Linkbuilding

Vil du gerne give din hjemmeside et ordentlig boost? Linkbuilding er den smarteste genvej til at skabe organisk synlighed for dig selv. 

Formålet med at linke til din hjemmeside er hovedsageligt at styrke dit domænes autoritet. Google vælger at prioritere de sider højt, som får allerflest besøg. Besøg bliver fordret gennem en masse links. Det vil sige at, hvis du hjemmeside akkumulerer linkværdi, så stiger domænets autoritet.

Dit domænes autoritet udregnes blandt andet ud fra, hvor mange andre domæner, som linker til din hjemmeside. Du kan få en nærmere forklaring af domæne rating, og gøre dig klog på, hvilke steps du skal fokusere på for at øge din hjemmesides autoritet. Så skal dit domæne hurtigt tage fart.

Del artikel

Andre læser også