Bliv skræmt fra vid og sans: Ny uhyggelig byvandring i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Er du en garvet gyserfan, der gaber dig gennem film som Annabelle, IT og Halloween, så har vi et forslag til en blodig oplevelse, som garanteret kan få pulsen op.

Møntergården og Dystopia Entertainment inviterer til Viking Horror Walk, som de lover bliver “den mest horrible og bloddrybbende byvandring i Odenses historie.”

Arrangementet foregår både den 13. og 14. september, og du kan vælge forskellige tider og “sværhedsgrader” i tidsrummet fra kl. 19.00 til 23.00.

Hvis du ikke er bekendt med fænomenet “horror walk”, skal vi nok indvie dig i deltajerne for det drabelige event.

Et mareridt af krig, smerte og barbari

Når du møder op til Viking Horror Walk, vil du i selskab med 19 andre komme ud på en 1.5 km lang rute, hvor du skal hjælpe vikingerne med at komme til Valhal og kæmpe i det vanvittige ragnarok.

Du kommer bl.a. til at være vidne til det bestialske mord på Knud den Hellige, se makabre ofringer til Odin og uhyggelige dødsceremonier.

På Vikingeborgen Nonnebakken når turen sit klimaks med et stort slag, hvor Harald Blåtand udfordrer de rivaliserende vikinger.

Scenarierne opføres af skuespillere, og når der loves blodige kampe, er det bestemt ikke løgn; du kan risikere at blive splattet med teaterblod i kampens hede (som heldigvis går let af i vask).

Er du helt solgt på vikinger, krig og blod, er det med at få bestilt  billet.

Du kan vælge mellem en mild version (minimum 10 år) først på aftenen eller en vildere version (minimum 13 år) sidst på aftenen.

Læs mere og køb billetter her.

Hvad: Viking Horror Walk
Hvor: Møntergården, Overgade 48. 5000 Odense C
Hvornår: 13. og 14. september, 19.00 – 23.00

Her får du kager ved målstregen: Nu kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål. Kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 10.00-16.00
Tilmeld dig her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her