Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv sundere med en personlig træner – både mentalt og fysisk

Af Annoncør

Sundhed handler om mere end at træne, have en god form og få store muskler. Sundhed handler også om vores mentale velvære, overskud i hverdagen og generelle trivsel. At få styr på sin fysiske og mentale sundhed kan være udfordrende for de fleste, men der er hjælp at hente: nemlig en personlig træner.

Knaap.dk er en personlig træner i Valby, der har fokus på både den mentale og fysiske sundhed, når du starter et forløb hos dem. Lige meget om dit mål er at opbygge flere muskler eller tabe nogle kilo, er det mentale aspekt en stor del af forløbet – blandt andet gennem coaching, ugentlige samtaler og teori, der lærer dig at skifte mindset og se på træning og en sund livsstil på en ny, mere effektiv og produktiv måde.

Hvilke muligheder har du med en personlig træner?

Træningsmæssigt er der stort set ingen grænser for, hvilke muligheder du har med en personlig træner. Der er typisk fokus på konditionstræning og styrketræning, så du kommer lidt omkring det hele. Hvad du specifikt kommer til at lave, afhænger dog af dine mål: Drømmer du om en stærkere, opstrammet krop og færre kilo? Eller handler det i stedet om at få opbygget store, imponerende muskler over hele kroppen – eller måske specifikke områder? Det er nogle af de forskellige muligheder, du gennemgår med din personlige træner, inden forløbet går i gang, så du får skræddersyet din træning efter dine ønsker og behov.

En personlig træner handler dog ikke blot om den fysiske aktivitet. Det er en god idé at vælge et forløb, hvor du får coaching og har mulighed for at stille spørgsmål, når de trænger sig på. Her får du nemlig mulighed for også at ændre noget på det mentale aspekt, så du gennem dit forløb både får mere mental og fysisk sundhed.

Du kan også få kostvejledning og kostplaner, når du starter et forløb med en personlig træner. Ofte er det nemlig ændringer i kosten, der gør en stor forskel – både når det kommer til at opbygge muskler og tabe sig. Med en kostplan kombineret med din træning er du garanteret at se resultater, når forløbet er slut.

Hvorfor forbedrer træning din mentale sundhed?

Når vi træner eller på anden måde er aktive, frigiver hjernen en række hormoner og stoffer. De mest populære er endorfiner, som gør os i godt humør og dulmer smerte. Hjernen frigiver dog også blandt andet kortisol, serotonin og dopamin. Kortisol er kroppens stresshormon, og når vi træner regelmæssigt, lærer kroppen at dæmpe sin reaktion på hormonet, så vi nemmere håndterer stressfølelser i andre situationer. Dopamin giver os en positiv følelse i kroppen og opfordrer os til at gentage de handlinger, der giver os den

Del artikel

Andre læser også