Pasfall med skøn nyhed: Bliver chefkok på stor dansk restaurant
Tidligere på året siden sendte det chokbølger gennem Odenses gastronomiske miljø, da stjernekokken Thomas Pasfall meddelte, at han ville lukke Restaurant Pasfall efter 11 år.
Nu er kokken, der i otte år har optrådt i Michelin Nordic Guide, klar til nye udfordringer.
Han har derfor rykket teltpælene op fra Odense, og er flyttet til Smilets by for at indtage rollen som chefkok på Restaurant Tangkroen i Marselisborg fra d. 15. august.
Fokus på det franske
I sit nye virke som kok på Tangkroen vil Thomas Pasfall have fokus på det franske køkken, ligesom han havde det på Restaurant Pasfall.
“Jeg hylder det franske køkken, hvor man ikke blander mange ingredienser sammen, men respekterer den enkelte råvare.
Mad skal laves med kærlighed og respekt, og man skal forstå, hvad råvaren kan.
Ellers spolerer du selv den bedste,” siger Thomas Pasfall til Din Avis Aarhus.
Tangkroen, der deler koncern med Sjette Frederiks Kro, Casablanca og Mor Anna, er i Aarhus kendt for at have mange selskaber, et meget populært kronch-koncept om morgenen i weekenderne.
Der bliver også aftener for aarhusianerne fra gaden med fastlagte Pasfall-menuer og a la carte på få udvalgte tidspunkter.