Boblende nyhed: Odense-restaurant er klar med Champagnebrunch

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Hvordan optimerer man den klassiske brunch?
Man skruer selvfølgelig op for boblerne og tilføjer en gang champagne.
1. november har Restaurant Olaf Bagers Gård premiere på deres nye champagnebrunch i de hyggelige lokaler i hjertet af Odense. Champagnebrunchen kan bestilles hver lørdag og søndag til og med 20. december.

Det kan du se frem til

Alle retterne anrettes i små skåle og serveres samlet ved bordet sammen med en lun croissant et friskbagt rundstykke og nogle skiver friskbagt rugbrød og smør.

Derudover kan du se frem til Koldrøget laks fra Faaborg med rygeost og æbler, Avocado med sesam, chilidressing, ristet rugbrød og chili, Kyllingepaté med syltede bøgehatte, Svendborgskinke med melon, Sukkergratineret grape med økologisk sirup, Solbærskyr med hjemmelavet crunch og syltede bær, Røræg med langtidsbagte cherrytomater, Pancetta og ramsløgspølse, Arla Unika Havgus med syltede valnødder og Vaffel med sirup og hjemmelavet nøddecreme

Alt bliver serveret ved bordet, så du skal bare blive siddende og tage for dig af de mange skønne sager og skåle i et glas boblende 1. cru champagne.
Herlighederne koster 295 kr. pr. person og det er inklusiv kaffe/te, juice og champagne.
Brunchen serveres fra kl. 9.30 til 14.00, og du kan senest ankomme kl. 12.
Du finder mere info her.