Bobler og pil-selv rejer ad libitum resten af august måned

Af Jens Erik Møller
Pil-selv-rejer og rosévin a libitum på Restaurant Nordatlanten.
Pil-selv-rejer og rosévin a libitum på Restaurant Nordatlanten.

Det kan godt være, at de fleste efterhånden er på vej tilbage på arbejde efter en velfortjent sommerferie.

Men sommervejret fortsætter tilsyneladende med uformindsket styrke, og det gør en af de dejlige sommertraditioner også.

Hos restaurant Nordatlanten fortsætter man nemlig ufortrødent med at servere lækre, grønlandske pil-selv-rejer og bobler ad libitum resten af august i sikker forvisning om, at sommeren ikke slutter lige foreløbig.

Restaurant Nordatlanten begyndte med deres populære pil-selv-reje-aftener sidste sommer, og igen i år har det været en gigantisk succes.

I år med et opgraderet udendørsområde i form af en stor solvendt terrasse.

Godt tilbud til kun 269 kr.

Hvis du har fået lyst til rejer og bobler på den hyggelige og solskinsrige terrasse, så kan du spise alle de rejer og drikke alt det vin, som hjertet kan begære for kun 269 kr.

Sommertilbuddet kan nydes tirsdage kl. 18-21 eller fredage og lørdage kl. 15-18 resten af august måned.

Bobler, iskold rosé eller hvidvin

De grønlandske pil-selv-rejer serveres med hjemmerørt mayo, salat og brød, og foruden bobler kan du også nyde iskold rosé eller hvidvin til de lækre pil-selv-rejer, hvis du foretrækker det.

Ønsker du at plads på terrassen og rejer og bobler ad libitum, så husk at bestille bord senest dagen før.

Du kan læse mere på Restaurant Nordatlantens hjemmeside, hvor du også kan bestille bord.