Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bøder for 50.000 kr: 40 unge mennesker holdt torsdagsbar i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Forsamlingsforbuddet har efterhånden strukket sig i flere måneder, og der er ingen tvivl om, at de fleste af os savner fest og farver med dem, vi godt kan lide.

Ikke desto mindre er forsamlingsforbuddet på max 10 personer stadig gældende. Det er dog ikke alle, der har tænkt sig at acceptere dette.

I hvert fald havde 30-40 unge mennesker i går besluttet sig for at holde fest ved en landbrugsskole i på Landbrugsvej Odense.

Politiet modtog en anmeldelse omkring kl. 21.18 og tog herefter afsted for at stoppe forsamlingen, der var firedobbelt størrelse af det tilladte.

“De havde samlet sig i nogle lokaler på skolen, og så var der sat en pavillon op udenfor. Der var 30-40 unge mennesker, men nogle nåede at forsvinde,” siger politiets vagtchef Kenneth Taamquist til Ekstra Bladet.

Dramaet endte med, at 20 personer modtog en bøde hver på 2500 kr. Fyns Politi endte altså med at uddele bøder for 50.000 kr.

“Det er en dyr lærestreg.. Tænk jer nu om, brug fornuften, og overhold retningslinjerne.” skriver Fyns Politi på Twitter.

Del artikel

Andre læser også