MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Børnehjørne, plantevægge og lækre lounger: Se det nye Arkaden Street Food indefra

Af Daniel Poulsen

Fredag formiddag genåbnede Arkaden Street Food efter, at stedet har været gennem en længere renovering.

Dagen blev fejret med fri bar i både øl, vin og bobler i et par timer, og boderne åbnede for første gang i lang tid, mens live jazzmusik bidrog til en god stemning.

Gæsterne kunne ovenikøbet også have det sjovt med den populære myselfie-box, hvor der er mulighed for et utal af sjove billeder.

Plads til børn og bedre akustik

Et af de nye tiltag, som den nye ejer af Arkaden, Tahir Siddique, har implementeret, er et større børnehjørne, hvor der er rum til mindre børn, så der er mere plads til børnefamilierne hos street-food markedet.

”Jeg har taget udgangspunkt i, hvordan jeg selv gerne vil have det, og hvordan et børnerum skal være. Vi vil gerne lave et sted, der er hyggeligt, og det synes jeg, at vi har formået.

Alle dem, der været henne ved mig i dag, og det er mennesker, jeg ikke har set før; de siger, at det er så hyggeligt og har samtidigt kommet med inputs, som vi har taget med videre.” forklarer han til MigogOdense.

Derudover har folkene også forsøgt at forbedre akustikken på flere forskellige måder. En af dem er store planter, der hænger ned fra loftet, mens flere vægge har levende planter.

På den måde kan der slås to fluer med ét smæk, da Arkaden Street Food både får et markant bedre indeklima og styrket akustikken, så det er lettere at snakke sammen, når mange gæster besøger stedet.

Forventningerne er store efter åbningen

Efter en dag, hvor utrolig mange mennesker kom og så det nye sted, ser Tahir Siddique optimistisk på situationen omkring boder, hvor kun et par stykker mangler at blive lejet ud.

”Indenfor de næste 6 måneder har vi fyldt boderne op, og vi har kun to tilbage. Vi har også lavet en ændring omkring pop-up boden, så for eksempler skoler, der skal på lejr- eller udlandstur har mulighed for at samle ind. På den måde kan vi hjælpe til et godt formål.” fortæller Tahir Siddique.

Den første aftale omkring leje af pop-up boden er allerede indgået, så den bliver bragt i spil for første gang i november og kan løbende søges af foreninger, der kan sælge simple ting som æbleskiver, når julen med hastige skridt nærmer sig.

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle 12 boder i det nye Arkaden Street Food, hvor du også finder to barer og fra november en pop-up bod med forskellige koncepter:

Spicy, The Original Pita, Otto’s Anatolian Food, Baffo’s, Thai Street Food by Noo, Pinsame Vietnam Street Food, Emissa, Chicken House, Mai’s Wok, Haralds Burger og Let’s B Frank.

Hvad: Arkaden Street Food er genåbnet
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Madboder: Mandag-lørdag: 11-21 og søndag fra 11-20. Barer: Mandag-lørdag: 10-22 og søndag fra 10-21 | mulighed for længere åbent

Mere information på Arkadens Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også