MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konceptet stormer frem i hele landet: Snart åbner Børneloppen i Odense

Af Simone Vestergaard

Genbrug og bæredygtighed er mere populært end nogensinde.

Vintage – og loppemarkeder skyder op alle steder.

Helt konkret har det bæredygtige børneunivers vokset sig så stort, at Danmarks første loppe-supermarked for børnefamilier, nu udvider med endnu en butik.

Til marts åbner det stærke brand, Børneloppen, i Odense.

Med butikker i både Valby, Randers og Slagelse er det med sommerfugle i maven, at indehaverne Emilie Albjerg og Erik Simonsen snart kan slå dørene op til endnu et børnegenbrugsmekka – denne gang på Blangstedgårdsvej 3-5.

Butikken kommer til at indeholde over 200 stande og bliver samme størrelse som butikken i Randers.

“Vi glæder os rigtig meget til at åbne endnu en Børneloppen til marts, men vi har desværre endnu ikke den helt konkrete åbningsdato klar.

Der er stadig nogle småting, som skal på plads, men vi ved, at det bliver i starten af marts,” fortæller Emilie Albjerg, til MigogOdense.

Nemt at sælge brugte børneting

Børneloppen sælger genbrug i børnehøjde – alt fra børnelegetøj til barnevogne, autostole og tøj.

Som sælger kan man nemt leje sig ind på en loppestand for mindst en uge ad gangen, og man sørger selv for at prissætte sine varer.

Herefter overlades resten til personalet i Børneloppen, som står klar til at betjene kunderne og sælge varerne.

Emilie og Erik har, som de eneste, udviklet et loppesystem der er udviklet specifikt til deres koncept, således at man som standlejer kan følge med i sit salg via et login til deres hjemmeside.

Som køber kan man også søge efter en bestemt vare online, få beskrevet hvor den konkret hænger, og endvidere få den lagt til side.

“Vi er meget stolte over vores loppesystem. Det giver både sælgere og købere mulighed for at holde sig opdateret på, hvad der sker i butikken.” fortæller Erik.

Mere end bare en butik

Emilie og Eriks Børneloppen-koncept er meget mere end blot en butik. De har skabt et sted, hvor hele familien kan tage på familieudflugt og hygge sig.

I den nye butik kommer der blandt andet et stort legerum på næsten 50 kvm., kaffemaskine til forældrene, og en sofa hvor fædrene kan slænge sig, mens mødrene shopper grønnere alternativer.

“Vi går meget op i, at det ikke bare skal være en butik, men et sted hvor hele familien har lyst til at komme.

Derfor kommer vi også til at holde begivenheder hver uge  – blandt andet rytmik, tegn og tale og babysigning. Det glæder vi os rigtig meget til.” fortæller Emilie.

Følg med i Børneloppen Odenses univers her.

Eller book en stand her.

Del artikel