Boligjagt i Odense: Sådan finder du en billig, god lejebolig

Skrevet af: Martin Jørgensen
man hiding his head in cardboard box, sitting on floor in new apartment, looking worried or tired
man hiding his head in cardboard box, sitting on floor in new apartment, looking worried or tired

Sådan får du fingrene i en lejebolig, der er til at betale!

Hvad vægter du højest ved din næste lejebolig – huslejeudgifter, beliggenhed eller ordentlige faciliteter og god plads? Tja, du tænker sikkert: Alle tre! Men det kan være succesfuld strategi at se prioriteterne lidt i sømmene, hvis du gerne vil finde et nyt sted at bo inden alt for længe – og til en fornuftig husleje! Derfor bringer vi et par solide tips, der udfordre dine forestillinger lidt og bringe dig tættere på din næste lejebolig.

 

Danmarks tredje største by – men altid tæt på centrum!

Når du er på jagt efter en lejebolig, særligt i Odense C eller i nærheden, konkurrerer du med op mod 50 andre, der også har fundet den lækre boligannonce. Du kan også skrive dig op boligselskabernes ventelister, men står du ikke under særlige vilkår såsom skilsmisse, enlig forælder eller handikap, så kan du gå en lang ventetid i møde.

Tænk derfor mere strategisk og tjek hvilke forstæder, der kunne være en mulighed, fordi der er tilpas afstand til job eller uddannelse. Ved at gå lidt ud i periferien af byen får du et langt bredere udvalg af lejeboliger i Odense, ligesom huslejen bliver overkommelig og lejeboligerne er billige. Selvom områdets navn måske ikke er Odense C, men Fraugde eller Dalum, så udgør byens forstæder trods alt stadig Odense – og i de fleste tilfælde har du max 30 minutter på cykel ind til centrum!

 

Tænk i løsninger, når det kommer til forstadskvarteret

Prioriterer du derimod at få mere plads i køkkenet og stuen, så kan du også finde langt mere rummelige lejeboliger i byens udkant. Her kan du dog i stedet have et lille stykke til cafélivet, så for at gå på kompromis, kan du særligt gå efter en lækker gårdhave eller en rummelig balkon. Så kan du i stedet invitere vennerne på besøg til en lækker kop kaffe i solen – måske fra din helt egen espressomaskine i hjemmet!

Det handler således om, at du tænker lidt ud af boksen og på egen hånd gør din nye bolig mere attraktiv. Undersøg også det lokale kulturliv – for der sker altså mere i forstæderne, end rygtet siger! Den fordom, som mange desværre har, er at mange forstæder er anonyme og nedslidte, fordi alle drager mod centrum, men det stemmer langt fra altid overens med virkeligheden. Der vil helt sikkert være gode muligheder for at starte til en fritidsinteresse eller at finde en god lokal restaurant eller din nye stam bodega. Kvarteret vil med garanti hurtigt få en større personlighed i din bog, når du aktivt deltager i de lokale aktiviteter.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.