Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På boligjagt i Odense?: Nu bliver det lettere at finde dit nye hjem

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Hvis du er på jagt efter et nyt hjem eller tidligere har prøvet at være det, ved du helt sikkert, hvor tidskrævende og uoverskuelig boligsøgning kan være.

Og boligjagten bliver bestemt ikke lettere af, at der er fuld fart på boligmarkedet, så det gælder om at følge med og holde sig opdateret, hvis man vil være med i kampen om de lækre ejendomme.

Men nu bliver det heldigvis nemmere for dig at finde dit nye hjem.

Her på MigogOdense har vi nemlig indgået et samarbejde med boligportalen Boliga, som gør jagten på drømmeboligen mere overskuelig.

Find bolig i Odense

Vi har netop budt Boliga velkommen på vores Bolig og Byrum-sektion, og det betyder, at du nu kan se de nyeste boliger, der er til salg i Odense.

Lige meget om du er på udkig efter en villa med vandudsigt, en delevenlig lejlighed, et familievenligt rækkehus eller noget helt fjerde, kan du altså holde dig opdateret på de nyeste boliger til salg i Odense her på siden.

Du får et hurtigt overblik og kan nemt klikke dig videre til boligannoncerne, hvis du finder en bolig, du gerne vil kigge nærmere på.

Det store overblik over boligmarkedet

Det er ekstra svært at være boligsøgende lige nu, fordi der i øjeblikket er få boliger til salg, og mange ejendomme bliver solgt så hurtigt, at kun få potentielle købere når at se dem.

Boliga er specialiseret i at hjælpe køberne på markedet og vil derfor gerne gøre de ejendomme, der kommer til salg, mere synlige  – både for dig, der søger målrettet efter et nyt hjem, og for dem, der ikke søger aktivt men måske alligevel en dag falder over drømmehjemmet, mens de læser om, hvad der sker i byen.

Boliga.dk kan du se flere boliger til salg end på noget andet boligsite i Danmark, og du kan se masser af data på hver enkelt ejendom.

Det er blandt andet muligt at se vurderinger af prisen samt et muligt prisafslag, lige som du kan få information om liggetider i forhold til området.

Og som noget helt nyt kan du nu ganske gratis se en risikovurdering af den ejendom, du er interesseret i, i en køberrapport, som eksempelvis fortæller om risikoen for oversvømmelse, radonniveauet i boligen, trafikstøj, luftforurening og meget mere.

Gå på opdagelse i boliger og byrum, og se de nyeste boliger til salg i Odense her.

Del artikel

Andre læser også