MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Boogies fylder 35 år: Kom til stor fest med fri fadøl på torsdag

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Martin Liebmann Pedersen.
Foto: Martin Liebmann Pedersen.

På torsdag kan du komme til fødselsdagsfest på Odenseklassikeren Boogies – men Boogies forventer ingen gaver fra gæsterne. Tværtimod deler de selv gaver ud!

Fri fadøl i en time

“På torsdag fejrer vi vores 35 års fødselsdag. Vi forventer ingen gaver men vil meget hellere dele ud. Derfor åbner vi klokken 22 med en times gratis fadøl til alle efterfulgt af en masse gode tilbud resten af natten.

Selvfølgelig er der fri entré fra start til slut, og så er håbet bare, at folk vil hygge sig og danse, lige så længe de orker,” siger Tommy Andresen, der er bestyrer på Boogies. Tommy startede som DJ på Boogies i 2001 men har været bestyrer siden julen 2006.

Foto: Martin Liebmann Pedersen.

35 år med plads til alle

“På Boogies prøver vi altid at give plads til alle. Rent fysisk er der ikke så højt til loftet, men det må der gerne være på alle andre måder. Igennem årene har vi set mange forskellige personer og personligheder kigge forbi Boogies.

Især byens musikmiljø kommer meget hos os og har altid gjort det. Vi prøver at gøre det så godt som muligt for alle, og vi er altid åbne for nye ideer. Af samme grund er vi i år startet med en række intimkoncerter – Boogies Unplugged. Her får upcoming kunstnere lov til at få en platform og får samtidig produceret tre videoer plus et interview, som de så selv kan bruge til egen PR fremover,” siger Tommy Andresen.

Vind et eftertragtet Boogiekort og andre fede præmier

Boogies varmer op til den store fødselsdagsfest hele ugen! Allerede fra i dag og frem til festen på torsdag er der daglige konkurrencer på Boogies Facebookside. Her kan du bl.a. vinde koncertbilletter, shots, øl og ikke mindst de eftertragtede Boogiekort:

“Boogiekort er en slags vip-kort, som vi kun uddeler meget få af. Ud over til vores fødselsdag giver vi dem til trofaste arbejdspartnere og til stamgæster, der gør noget ekstra for at bidrage til den gode stemning og Boogies-ånden. Vi er ligeglade med, hvor mange penge man bruger; attitude, humør og loyalitet vægtes meget højere,” siger Tommy Andresen.

Foto: Martin Liebmann Pedersen.

Gode tilbud hele natten

Herunder kan du se programmet for aftenen samt en oversigt over alle de gode tilbud.

Kl. 22.00: Boogies åbner – fri entré hele natten.

Kl. 22-23: Fri Tuborg fadøl

Kl. 23-01: Tuborg fadøl 15 kr. + Tequila shots 10 kr.

Kl. 01-luk: Tuborg fadøl 30 kr. + Sambuca shots 10 kr.

Hele natten er der desuden sjusser (fx Gin + Tonic) til 30 kr., mens der er Gajol, Sure og Fisk-shots til 15 kr. og 4 Jägerbombs for 100 kroner.

Boogies Dance Cafe
Nørregade 21
5000 Odense C

Del artikel