MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BOOMit højtaler fra SACKit vækker opsigt: Spiller flot uden at genere omgivelserne

Af Stine Kjølby Christensen

Corona har i den grad fået landets politikredse på overarbejde.

Med alle diskoteker og barer enten helt lukkede eller kun med åbningstilladelse frem til midnat, er antallet af privatfester og udendørs private events eksploderet.

politikredse over hele landet berettes også om, at de oplever en ekstrem stigning i antallet af anmeldelser om høj musik.

Samtidig så rykker firmaet SACKits bedste bud på en festhøjtaler eller festivalhøjtaler BOOMit frem i markedet, men uden klager fra kundernes naboer, som andre højtalerproducenter har oplevet.

Det er der en helt særlig grund til, ifølge SACKits direktør og partner Kristoffer Glerup.

“BOOMit har lydniveau nok til at sparke en stemning i gang, men vi har sat en grænse, som gør, at den ikke kan spille unødvendigt højt.

BOOMit er den perfekt ledsager til sommerfesten i haven, som bliver årets erstatning for festivalerne,” forklarer Kristoffer Glerup til MigogAalborg.

BOOMit er en lækkert designet batteridrevet højtaler med indbygget Bluetooth 5.0. Med lydniveau nok til at en lækker havefest og dansende mennesker samt batteritid, der holder festen i gang hele natten.

I forhold til lignende produkter på markedet, så vejer BOOMit kun 4,8 kg og er meget let at transportere rundt.

BOOMit kan spille alle fester op, uanset om man er i haven, til vejfest, på stranden eller blot derhjemme på terrassen eller altanen.

Men altså med måde.

“Vi har virkelig tænkt over det med at skabe en højtaler med en lyd, som kunden er tilfreds med, men som heller ikke generer omgivelserne. Det har været en vigtig balance for os at skabe,” lyder det fra Kristoffer Glerup.

SACKit har også et ekstremt spændende samarbejde på vej med en stor dansk festival, som laver mange små events rundt omkring i landet denne sommer som erstatning.

BOOMit fås fra 1699 kr.

Du kan læse mere om den her

Del artikel

Andre læser også