Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brasserie Bordeaux melder ud: Åbner denne dag

Af Christina Frederiksen

Da Gastroteket lukkede i foråret, efterlod restauranten et fantastisk lækkert lokale i Nørregade 39 ledigt.

Her var Morten Bang og hans hustru, Louise Bang, hurtige til at slå til.

De meddelte, at de ville overtage adressen for at kunne opfylde en fælles drøm: At åbne et fransk brasserie i hjertet af Odense.

Og nu er der nyt fra det entreprenante par, der både arbejder med ejendomsinvestering og driver Ishuset Bolbro og Ishuset Stige Ø.

Louise Bang fortæller, at Brasserie Bordeaux er klar med en åbningsdato.

Leverancer fra Paris hver uge

10. september slår restauranten dørene op, og arbejdet med menukortet er i fuld gang.

“Lige nu arbejder vi med en liste på omkring 40 klassiske, franske retter: paté, østers, snegle, coq au vin, bøf med fritter og bearnaise,” siger Kim Lei-Jensen, der er ansat som køkkenchef og daglig leder på Brasserie Bordeaux.

Vi laver lækre cocktails, der smager af noget. Og jeg ville elske, hvis folk havde lyst til at komme forbi bare for at få et glas vin eller en cocktail.

Indehaver af Brasserie Bordeaux Louise Bang

Råvarerne på menukortet kommer blandt andet fra en masse lokale leverandører. Men fordi restauranten er fransk, har Brasserie Bordeaux været nødt til at se mod Paris for at være sikker på at kunne få de rigtige varer.

“Vi får leveret varer en gang om ugen fra Paris. De varer, de har i Frankrig på de store fødevaremarkeder, er simpelthen bare blandt verdens bedste.

Hvis jeg for eksempel skal bruge 50 styk af en speciel udskæring, kan jeg ikke få det i de mængder fra en lokal landmand på Fyn. Men jeg kan få det i Paris,” siger Kim Lei-Jensen.

Udover alle de traditionelle frokost- og middagsretter man kender fra det franske køkken, vil man også kunne få morgenmad hos Brasserie Bordeaux.

Kim Lei-Jensen er ansat som køkkenchef og daglig leder på Brasserie Bordeaux.

Kom gerne til kaffe eller drinks

Eggs Benedict og små brunch-anretninger for eksempel.

Og selvfølgelig kaffe.

“Vi kommer til at servere den lækreste kaffe fra Holy Bean, og man er velkommen til bare at komme ind og drikke en kop kaffe,” siger Louise Bang og tilføjer:

“Der skal være liv hos Brasserie Bordeaux hele dagen.”

Det er også meningen, at Brasserie Bordeaux vil give den gas på cocktail-kortet.

“Vi laver lækre cocktails, der smager af noget. Og jeg ville elske, hvis folk havde lyst til at komme forbi bare for at få et glas vin eller en cocktail.

Man er meget velkommen – også selvom man ikke skal spise,” siger Louise Bang.

Der vil være åbent alle ugens dage “fra morgen til midnat”, som Louise Bang og Kim Lei-Jensen formulerer det.

De præcise åbningstider har de ikke lagt sig helt fast på endnu.

Og i åbningsweekenden, 10. og 11. september, giver Brasserie Bordeaux et glas champagne til alle gæster.

Allerede fra i dag kan du her booke dit bord på Brasserie Bordeaux.

Hvad: Brasserie Bordeaux åbner
Hvor: Nørregade 39, 5000 Odense C
Hvornår: 10. september

Del artikel

Andre læser også