Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks skarpeste priser: Brdr. simonsen åbner butik i Rosengårdscentret

Af Annoncør

En klassisk T-shirt til en halvtredser og et par komfortable jeans til 200 kroner. Lyder det for godt til at være sandt?

Det er det rent faktisk ikke. I hvert fald ikke hos den danske herretøjskæde Brødrene Simonsen, hvor de har gjort det til deres mission at levere moderne kvalitetstøj til de danske mænd til en pris, der er til at forstå.

Og nu bliver det endnu lettere for de odenseanske mænd at se smarte ud uden at rippe tegnedrengen. Kæden har i forvejen to butikker i Odense – i Kongensgade og i Tarup Center – men d. 18. oktober kl. 8.00 slår Brødrene Simonsen dørene op til deres spritnye butik i Rosengårdcentret, hvor de vil være at finde i centrets røde gade.

Den 15. butik på landsplan

Bag kæden står de to tvillinger Anders og Christian Simonsen, som tilsammen har mere end 50 års erfaring fra den danske herretøjsbranche. Og siden de etablerede Brødrene Simonsen i 2018, har de haft travlt.

Butikken i Rosengårdcentret er således brødrenes 15. butik på landsplan.

Brødrene Simonsen er en tøjkæde, der ikke er bange for lidt sjov i gaden. Og åbningen i Rosengårdcentret er naturligvis ingen undtagelse. Hele uge 42 kommer derfor til at være én lang åbningsfest, hvor der vil være brunsviger til de lækkersultne og både øl og sodavand på køl. Derudover vil der selvfølgelig også være masser af vanvittige tilbud og konkurrencer at finde.

Køtilbud hver dag i ugen

Helt specifikt vil der hver dag i ugen blive åbnet for et køtilbud kl. 8 og kl. 16, hvor prisene på enkelte varer vil være sparket endnu mere i bund, end de i forvejen er. Det drejer sig blandt andet om skjorter, striktøjer, vinterjakker, chinos og mange andre gode sager. Men det gælder om at være hurtig – køtilbuddene bliver nemlig annonceret 24 timer før de gælder i butikken.

Det sker online via facebooksiden Brdr. Simonsen Menswear – Rosengårdcentret. Der skal derfor lyde en kraftig opfordring til at følge med derinde, hvor der også vil blive annonceret en masse fede konkurrencer løbende.

Herinde kan du også skrive dig op til brødrenes nyhedsbrev, hvor du vil få alle deres stærke tilbud direkte ind i din indbakke.

Butikken holder åbent fra 8.00-20.00 alle dage i uge 42, og hvis du kigger forbi, garanterer Brødrene Simonsen, at du vil blive taget imod med åbne arme og en masse vanvittige priser.

Hvad: Åbning af Brødrene Simonsen
Hvor: Rosengårdcentret, Rød Gade
Hvornår: Mandag d. 18. oktober kl. 8.00

Del artikel

Andre læser også