Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bronuts-kæden reddet: Genåbner flere butikker – tvivl om Odense

Af Michael Qureshi

Tidligere på måneden kom det frem, at Danmarks største donut-kæde Bronuts med de kendte ejere Türker Alici og Ninos Oraha var begæret konkurs.

Siden har kurator af konkursboet forsøgt at finde en løsning for at redde de eksisterende butikker. Der er nu kommet en løsning, og derfor kommer to af butikkerne i København til at genåbne. Det fortæller man til Ekstra Bladet.

En investor er trådt til og har oprettet et nyt selskab, hvor Türker Alici og Ninos Oraha fortsat bliver en del af ejerkredsen og driften.

“Türker og jeg er sindssygt glade for, at det lykkedes at redde Bronuts.

Vi har vores fantastiske kollegaer og vores endnu mere fantastiske gæster. Nu glæder vi os til at komme videre på Bronuts-rejsen sammen med dem,” siger Ninos Oraha i en pressemeddelelse ifølge EB.

Genåbner flere butikker

I løbet af januar betyder det i første omgang, at man genåbner butikkerne i Åbyhøj, Frederiksgade Aarhus, Kolding, Vesterbro København og Valby København.

Der er dog fortsat tvivl omkring butikken på Vesterbro i Odense. Her omdannede Bronuts en tidligere Røde Kors butik til et donuts-paradis, men indtil videre må man forblive lukkede i Odense.

Der kan muligvis blive mulighed for en franchise-overtagelse, men så langt er den nye ejerkreds ikke nået.

I første omgang har man altså valgt at fokusere på de butikker, der har klaret sig bedst økonomisk.

De to ejere afviser desuden klart over Ekstra Bladet, at der har været tale om en selskabsfinte for at slippe af med gælden på omkring 8 mio. kr. i det tidligere selskab.

Del artikel

Andre læser også