MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt genialt: Topkomikere kommer til Odense med spritnyt show

Af Michael Qureshi

Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush (bedre kendt som Adam & Noah), Mahamad Habane og Melvin Kakooza udgør et ustoppeligt comedy-team, når de går på scenen sammen til den første og største danske Comedy Arena Tour nogensinde med deres nye comedyshow BROS – Så blev der mørkt.

Showet rammer Jyske Bank Arena i Odense lørdag 28. september 2024.

Rammer Odense med stort show

Joel Hyrland, Hadi Ka-Koush, Mahamad Habane og Melvin Kakooza er alle meget velkendte ansigter på den danske comedyscene.

Arrangøren All Things Live har samlet et line-up af komikere, der tilsammen har solgt en kvart million billetter, vundet awards for deres comedy og allerede har spillet utallige shows landet rundt.

Til efteråret 2024 rammer de fire BROS Odense med deres helt nye live comedyshow BROS – Så blev der mørkt.

Her bringer de fire komikere en kombination af mørk humor i spil, som Danmark aldrig har set det før – så der er garanteret et show fyldt med grin fra start til slut.

10 år med latterkramper

Fire mastodonter Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush, skaberne af Adam & Noah, har heldigvis indvilget i at optræde sammen igen, og denne gang i nye rammer.

’Adam & Noah’ har givet danskerne latterkramper i snart 10 år – senest med deres afskedsturné Farvel og Tjak fra 2020, hvor den satiriske duo fik sat humoristiske vinkler på den danske hverdag.

Mahamad Habane har slået sit navn fast i toppen af dansk comedy med optrædener til Kronprinsparrets Priser, Zulu Comedy Galla, som vært til DM i stand-up og senest med sit one-man-show Ham Der Komikeren.

Og så har han været med i tv-programmet Stormester, hvor mange især husker ham for de gode historier om det danske pas.

Unik humor i vente

Melvin Kakooza vandt DM i stand-up tilbage i 2017 og har sidenhen vundet danskernes hjerter med 5 sæsoner af comedyserien Sunday og sit eget Late Night Show.

Han har lagt Danmark ned med 4 sæsoner af TV2-programmet Helt Sort, hvor han sammen med sin folkekære mor Carolyne Kaddu Rasmussen tager et humoristisk og kærligt blik på danskerne og den danske kultur.

En god blanding Det bliver en unik, historisk og vild oplevelse, når de fire BROS går på scenen sammen i Jyske Bank Arena lørdag 28. september 2024.

Publikum kan forvente en god blanding af ’Adam & Noahs’ skarpe sketches til Mahamad Habanes hylende morsomme stand-up og Melvin Kakoozas unikke humor.

Så der er garanteret en sammensætning af erfarne komikere, der ved hvordan, de får publikum til at grine.

Du kan booke billetter lige her

Del artikel

Andre læser også