MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug for en weekendaktivitet? Tag på jernbanemuseum i Odense

Af Annoncør

Indrømmet: Ingen forbinder intercitytog med glamour. Men forestil dig en verden uden jernbaner, hvor alle enten måtte eje en bil eller punge ud i dyre domme for taxakørsel. Prøv i samme ombæring at forestille dig en verden før biler og tog, hvor det at have en hest eller være okay med aldrig at se familien igen var en forudsætning for at rykke teltpælene op for at slå sig ned i verdens fjerne egne.

Lær om udviklingen inden for dansk jernbanedrift

Udviklingen af jernbaner har haft og har stadigvæk en kæmpe indflydelse på vores samfund, og ved at besøge Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan du lære dansk jernbanehistorie at kende ad flere veje. Bl.a. kan du se udstillingen med royale vogne og få indblik i, hvordan kongelige rejste i gamle dage. Ønsker du et bredere historisk overblik, så se deres udstilling Jernbanehistorie fra A-Z.

Se udstillingen om de gamle jernbanefærger

Oplev den magiske stemning hos Danmarks Jernbanemuseum ved også at se deres færgeudstilling. Det lyder måske som en mærkelig ting for et museum med jernbanefokus at have, men før Jylland, Fyn og Sjælland blev forbundet med broer, stoppede jernbanernes toge ved jernbanefærger, som rejsende steg på for at nå fra én landsdel til en anden. Når de nåede kysten, så steg de på et nyt tog.

Danmarks Jernbanemuseum har aktiviteter for de mindste

Nu er det ikke fordi, at toge er helt fraværende i børns verden, men måske virker du betænkelig ved at tage familiens mindste medlemmer med på et jernbanemuseum, for er det ikke lidt tørt? Svaret er nej, for Danmarks Jernbanemuseum har masser af aktiviteter, hvor de små kan forbrænde deres krudt. Bl.a. så er der udendørs legeplads, minitog og efterårsskattejagt, der kan underholde de små. Leder du efter en sjov aktivitet for hele familien? Besøg Danmarks Jernbanemuseum

Del artikel

Andre læser også