MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug rabatkoder i din virksomhed

Af Redaktionen

Her på siden finder man et stort og godt overblik over rabatkoder til mange forskellige virksomheder, indenfor mange forskellige brancher og kategorier. Og hvorfor skal man som virksomhed vælge at bruge disse koder, og hvad er fordelene egentligt ved at bruge rabatkoder i netop din virksomhed?

En kode med rabat er en måde, hvorpå man motiverer sine kunder til at afslutte deres køb, ligesom man har en stor sandsynlighed for, at kunderne køber mere, og at kunderne opsøger netop den virksomhed, hvor det er muligt at få en rabatkode til. En kode er en måde hvorpå, man kan tiltrække nye kunder, og sørge for, at gamle kunder vender tilbage. En rabatkode er et incitament til at foretage et køb, få et behov for at købe, og til at fuldføre et køb, som man overvejer.

En rabatkode giver en bedre købsoplevelse

Brugen af rabatkoder er altså medvirkende til at give forbrugerne en bedre købsoplevelse. Det sker fordi, kunden føler, at virksomheden gerne vil give noget tilbage til sine kunder ved at tilbyde dem en besparelse, når de handler.
Når din rabatkode vises hos os, her på hurtigrabat.dk, så når du ud til endnu flere forbrugere, og dermed har du større sandsynlighed for at øge din omsætning, og dermed også din indtjening.

Tilmeld din virksomhed hos Hurtigrabat i dag

Din virksomhed bliver godt eksponeret hos os, og I bliver dermed mere aktuelle i købernes bevidsthed. Det er altså en stor fordel, at du deler dine rabatkoder med os. Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til dit brand, og det får de lettere, hvis de allerede har handlet hos dig. Når man vil konvertere nye kunder, kan det være en stor fordel at benytte sig af en rabatkode. Nye kunder er mere tilbøjelige til at handle hos en virksomhed de ikke kender, hvis der er penge at spare.

Giv dine kunder noget igen med rabatter

Når du bruger koder i din virksomhed, giver du dine kunder noget igen. Når de vælger at handle hos dig, så giver det din virksomhed værdi, ved at øge din omsætning, og dermed din indtjening. Når du giver dem en rabatkode, så føler de, at du giver en del af det, som de giver dig, tilbage til dem som kunde.

Rabatkoder kommer i mange forskellige afskygninger, men som oftest er det en kode, som giver en procentvis besparelse eller en besparelse på et bestemt beløb. Man kan også tilbyde disse koder i form af, at kunden får en ekstra gave med i købet hvis man handler hos jer, når kunden indtaster den rabatkode, som er aktuel hos jer. Rabatkoder kan også bruges til, eksempelvis at give fri fragt til kunderne.

Selvom man er nødt til at give kunden en besparelse, når man laver en rabatkode, så kan man i sidste endnu ske at tjene endnu flere penge, end hvis man ikke havde gjort brug af en rabatkode. Det skyldes, at man formodentligt får flere kunder, nye som gamle. Det sker, hvis der er mulighed for at gøre den bedste handel hos jer, fremfor hos jeres konkurrenter, fordi man kan spare penge, ved brug af koden.

En god købsoplevelse, og en god relation til sine kunder er guld værd, og her mener vi, at rabatkoder kan være et godt og positivt skridt på vejen til netop det.

Vi deler jeres rabatkoder på en god måde

Vores side, Hurtigrabat, deler jeres rabatkoder med vores besøgende, og vi gør vores bedste for at distribuere rabatkoderne bedst muligt. Det betyder, at vi hver dag opdaterer vores side, og dermed sikrer vi os, at I som virksomhed, altid kun viser jeres aktuelle rabatkoder, og på den måde går kunderne ikke forgæves, når de forsøger at bruge en rabatkode, som de har fundet hos os.

Det sker ofte, at kunder går forgæves, hvis ens rabatkoder er tilgængelige hos sider, som ikke løbende får opdateret deres rabatkode udvalg. Men her hos os, er det vigtigt med en god oplevelse, et godt udvalg blandt rabatkoderne, og at alle koderne testes inden de annonceres på vores side, hurtigrabat.dk.

Så hos Hurtigrabat er man garanteret en god oplevelse, både som forbruger, der har brug for en rabatkode, og som virksomhed, som gerne vil dele sin rabatkode via siden, og dermed nå ud til en større mængde mulige kunder.

Del artikel

Andre læser også