MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brun drøm: Odense-bager klar med hyldest til Cocio’en

Af Christina Frederiksen

De eneste holdninger, der findes til Cocio, handler om temperatur.

Må den drikkes lunken – eller skal den være køleskabskold?

Men det er så også det eneste, man kan være uenig om, når det gælder denne drik.

At den smager fuldstændig guddommeligt, kan der til gengæld ikke herske to meninger om. Her på MigogOdense vil vi sågar gerne tage munden helt fuld (af Cocio) og påstå, at ALLE elsker Cocio.

Det er den perfekte drik – hvad enten man nyder en ristet hotdog ved pølsevognen eller slukker tørsten på en varm sommerdag.

Den holdning deler de med os hos sneglebageriet Smörbagt i Vestergade, og derfor har de lavet en hyldest til Cocio’en:

I montren i det lille bageri fås netop nu: Cocio-sneglen!

Og den kan du roligt smutte forbi og prøve et eksemplar af.

Det har vi gjort – og vi kunne lide den! Det siger selvfølgelig ikke så meget, for vi kan generelt bare godt lide kage her på redaktionen.

Selve sneglen er lavet på en almindelig gær-dej.

Og så den fyldt med marcipan, vaniljecreme og kakao.

I sig selv en klassisk og lækker combo.

Men sneglen er også overtrukket med glasur, og det er her, at Cocio’en kommer ind i billedet.

For glasuren er nemlig lavet på Cocio.

Cocio-sneglen – en ordentlig moppedreng – koster 30 kroner stykket. Helt ekstraordinært sælger Smörbagt lige nu også Cocio. Det vil sige, at der altså er mulighed for at købe en Cocio-snegl sammen med en flaske Cocio.

Smörbagt finder du i Vestergade 44.

Del artikel

Andre læser også