Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brunsvigerens dag: Her kan du få brunsviger-tapas og brunsvigerøl

Af Redaktionen
Foto: Bryggeriet Flakhaven
Foto: Bryggeriet Flakhaven

Trafikken burde i realiteten stå stille, og alle butikker bør være lukket.

I dag er det fynsk helligdag, nemlig Brunsvigerens dag. Det betyder, at der sker en hel del rundt omkring i Odense med “Brunneren” i fokus.

Det vender vi tilbage til. For vi synes, at Bryggeriet Flakhaven i den grad fortjener at blive fremhævet for deres brunsviger-arrangement i dag fredag.

Brunsviger-tapas med brunsvigerøl

Her serverer de nemlig brunsviger-tapas sammen med en specialbrygget brunsvigerøl. Det lyder næsten for godt til at være sandt.

“Brunsvigerensdag betyder selvfølgelig BRUNSVIGER-TAPAS m/BRUNSVIGER-ØL
Kom forbi Bryggeriet og få en hyggelig brunsvigermenu

Det vil samtidigt være muligt at købe et signeret eksemplar af Brunsviger Bogen skrevet af Erik Nielsen, manden bag brunsvigerens dag. Den perfekte julegave til brunsviger elskerne indeholder masser af gode historier og opskrifter,” skriver Bryggeriet Flakhaven om deres arrangement, der starter klokken 12.00 til klokken 17.00, hvor man løbende bare kan kigge ind.

Men der er også mange andre spændende ting på brunsviger-menuen i dag.

Street Food Markedet Storms Pakhus har ikke tænkt sig at stå tilbage for det arrangement. I stedet går de totalt brunsvigeramok i dag.

Brunsviger-cocktail

Her afholder man ganske enkelt Fyensmesterskaberne i brunsvigerspisning. Så hvis du simpelthen ikke kan få nok af en snasket “Brunner”, så kan du komme forbi og smage løs.

Der bydes også på gratis brunsviger til de 200 første fra klokken 15.00. Det hele toppes med en brunsviger-cocktail, som kan købes i barerne på Storms.

Den unikke drink er nænsomt udarbejdet af vores kyndige bartender.

Programmet for Brunsvigerens Dag i Storms Pakhus

  • Tip en 13’er (Fynbo Quiz) Udfyld din tipskupon og vind fede præmier! Kuponerne kan du finde rundt på bordene i Pakhuset

  • 15.00: Harske Hubbi

  • 16.00: Fynsmesterskaberne i brunsvigerspisning (v/ Harske Hubbi)

  • 16.30: Harske Hubbi

  • 17.00: 200 gratis stykker brunsviger + Harske Hubbi

Tilmeldingen til Fynsmesterskaberne i brunsvigerspisning sker på dagen kl. 15.00 foran scenen i Hal 1. Først til mølle – bemærk kun 10 pladser.

PR-foto Storms Pakhus

Stor brunsviger-fest på DR Fyn

DR P4 Fyn er traditionen tro værter til en stor fejring af Brunsvigerens dag, hvor man byder inden for til alskens udgaver af “Brunneren” med ekstra meget snask.

Her kan kan smage løs på brunsvigere i alle mulige afskygninger. De leveres af Fyns bedste bagere.

“Vi fejrer den fynske nationalspise med et brag af en brunsvigerfest den 11. oktober på Brunsvigerens Dag, hvor vi spiser ægte fynsk brunsviger, synger om brunsviger, snakker om brunsviger og smager på brunsviger i forskellige forklædninger,” skriver DR P4 Fyn på Facebook.

Odense C kommer i det hele taget til at summe af liv i dag, hvor Arkaden Street Food også genåbner med fri bar og live-musik i eftermiddag. Læs om det her

Kender du til andre fede arrangementer i dag, så skriv det i kommentarsporet til denne artikel på MigogOdenses Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også