ANNONCE
Brunsvigeris i Odense
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fynsk genistreg: Nu kan du få brunsvigeris i Odense

Af Michael Qureshi
Foto: Paradis Is Odense
Foto: Paradis Is Odense

Kan I huske, da vi skrev om romkugleisen forleden?

Paradis Is i Odense var hurtige til at opsnappe en populær nyhed fra Aalborg, og den har siden bredt sig til hele landet.

Nu har de gode folk fra Paradis Is i Odense lavet en vaskeægte genistreg. I samarbejde med innovative Restaurant Fynboen har de udviklet opskriften på en brunsvigeris.

Er man fra Fyn, så ved man, at brunsviger står hjertet nært hos enhver fynbo. Selv om sommervarmen er flygtet, så tyder det altså på, at man er nødt til at smutte indenom hos Paradis Odense i løbet af den næste uge.

Kører med brunsvigeris under hele HCA Festivals

Det er nemlig i forbindelse med HCA Festivals, at Paradis Is har den her special edition af is. Da de producerer deres is frisk hver eneste morgen, så skal man nok være hurtig, da der risikerer at være udsolgt.

Lige nu har Paradis Is Odense i hvert fald fået usædvanligt mange kommentarer på deres Facebook-opslag, hvor de fortæller om brunsviger-nyheden.

“Vi elsker at eksperimentere med forskellige smagsvarianter, men det skal samtidig være af bedste kvalitet. Vi laver ikke en is med ketchup eller lignende, som man ser nogle andre steder.

Samtidig elsker jeg brunsviger, så hvorfor ikke prøve at lave en is, der smager som det. Man er vel fynbo,” siger Simon Brandt, indehaver af Paradis Is Odense, til MigogOdense.

Du finder Paradis Is butikkerne i Odense på Mageløs 1 i Odense C og i Rosengårdcentret. Det er en Limited Edition, så du skal være hurtigt ude, men det er det hele værd.

Læste du i øvrigt at Restaurant Fynboen laver noget helt vildt med menuen i løbet af HCA Festivals?

Del artikel