MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal tilbage på toppen: Stor restaurantkæde køber Burger Shack

Af Mathilde Mågård Hansen

Så er der breaking burger-news!

Burger Shack skal tilbage i topform.

Sådan lyder meldingen fra restaurantkoncernen DiningSix, der netop har offentliggjort, at de har opkøbt kæden, som har 13 restauranter rundt om i Danmark heriblandt i Odense.

Burger Shack har gennem de seneste år været ramt af både op- og nedture.

Såvel Politikens som JyllandsPostens anmeldere har kastet topkarakterer efter restaurantkæden, og JyllandsPosten har sågar udnævnt Burger Shack til vinder af den store burgerkrig, der i flere år har raset i danske byer.

Men Burger Shack har også trukket mindre flatterende overskrifter – blandt andet for deres fødevarehåndtering.

Holder fast i konceptet

Ejerne af DiningSix, der nu har opkøbt Burger Shack, er bevidste om burgerkædens fortid men ser også et stort potentiale på den voksende takeaway-scene.

DiningSix står bag en række anerkendte restauranter, heriblandt KöD og Basso i København og Aarhus, men det er første gang koncernen køber et etableret restaurantkoncept og satser på takeaway.

”Vi har længe kigget mod high-end fastfood-segmentet, og dette er en gylden mulighed for at bygge videre på et stærkt koncept frem for at skulle starte fra nul.

Vi kommer til at holde fast i konceptet og de dyder, der har gjort Burger Shack til ét af landets mest populære burgerjoints, men vi kommer til at drive det efter vores model, hvor der er helt styr på alle processer,” siger Morten Pedersen, direktør og partner i DiningSix.

Skal tilbage på sporet

På længere sigt ser DiningSix store muligheder for at ekspandere, men først og fremmest handler det om at få Burger Shack tilbage på sporet.

”Vi har selvfølgelig en stor opgave i at vise gæsterne, at Burger Shack er ”tilbage” i topform.

Vejen dertil vil tage afsæt i meget af det gode arbejde, der allerede er udført i Burger Shack, og så skal dyderne kvalitet, service og ærlighed implementeres på lige fod med vores andre restaurantkoncepter,” siger Morten Pedersen.

Handlens værdi har de nye ejere ikke afsløret, men de fortæller, at det drejer sig om et større millionbeløb.

Del artikel

Andre læser også