Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgere til 35 kr.: Carl’s Jr. lancerer genåbningstilbud på to favoritter

Af Michael Qureshi

For et par uger siden genåbnede Carl’s Jr. igen deres restauranter for Take Away, efter den store burgerkæde havde lukket helt ned i flere uger under den værste Corona-krise.

I denne uge genåbnede man så også selve restauranten ved Bilka i Odense, og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen.

Derfor har man lanceret et genåbningstilbud, der i den grad er attraktivt, hvis man er burgersulten. Lige nu kan man nemlig få en Famous Star With Cheese eller en Western Bacon Cheeseburger til kun 35 kr.

Begge burgere er blandt kædens mest solgte, og absolut en af favoritterne på menukortet.

Doubleburgere til en 20’er

Det er også værd at bide mærke i, at Carl’s Jr. kører tilbudskampagne på Chargrilled Double Deals, hvor man kan få tre forskellige varianter til enten en 20’er eller 25 kr.

De ansatte og gæsternes velbefindende og sikkerhed kommer naturligvis først hos Carl’s Jr. her i Odense. Derfor følger man myndighedernes retningslinjer omkring genåbning til punkt og prikke. Man vil derfor også se lidt ændringer i restauranten i Bilka.

Carl’s Jr. har nemlig indført en række  sikkerhedsforanstaltninger som skilte, håndsprit og afstandsmarkeringer på gulvet for at hjælpe gæsterne med at holde god afstand til hinanden.

Ved kassen har restauranten også opsat plexiglas som en ekstra sikkerhed for alle.

Bestil og afhent uden kø

Carl’s Jr. opfordrer alle gæster til at downloade Carl’s Jr. app´en. Den er især værdifuld for alle dem, der ikke gider at vente i kø på maden.

Med Carl’s Jr. app kan man bestille og betale online, så er din mad klar når du kommer (gå direkte til udlevering). Nemt og hurtigt.

Medarbejderne tilbereder maden kort efter bestilling, så den er både frisklavet og klar til afhentning.

Der har også været rigtig god feedback fra gæsterne på app’en.

“Vores app er en stor fordel i de her meget specielle tider.

Den hjælper vores medarbejdere og gæster til en hurtig og nem bestilling – samtidig med, at den begrænser tiden hvor vores gæster opholder sig i vores restauranter,” siger Michael Hald, Franchisedirektør i Salling Group, som står bag Carl’s Jr. i Danmark.

Du kan downloade deres app her

Del artikel

Andre læser også