Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byens største: Nyt vandpibe-mekka åbner i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Du kender dem måske allerede.

De sidste seks år har HD Shisha været fast inventar på mange af landets festivaler, hvor de lejer vandpiber ud, og de sidste to år har de bragt vandpiber ud til private hjem i Odense by – du ringer bare, og de kommer med vandpibe og tobak inden for 45 minutter.

Og måske har du været forbi deres webshop, som bogstavelig talt har alt det udstyr, som du har brug for til en god vandpibe-fest.

Nu er HD Shisha så klar med sin første fysiske butik.

Den åbner lørdag 18. juli ved Vollsmose Torv.

Det sker med et brag en åbningsfest med lækre snacks og søde arabiske sager samt naturligvis en række gode tilbud på vandpiber fra kendte brands.

Og på åbningsdagen og frem til 1. august kan du blandt andet købe vandpibe-kul helt ned til 10 kr., hvor det ellers normalt koster 30-35 kr.

Og ejer Hassan Dalal har sammen med flere andre arbejdet på højtryk de sidste dage for at få alt klar til den store åbning lørdag.

Den største af sin slags

Den nye shop er fyldt med vandpiber fra gulv til loft, og ifølge Hassan Dalal, der til dagligt arbejder som ingeniør, er butikken på lige omkring 100 kvadratmeter og har langt over 100 forskellige slags.

Så vi kan vist roligt antage, at det er en af de største – vist det ikke er den største – butik af sin slags i Odense.

Som vandpiberyger finder du både traditionelle vandpibe-brands såvel som mere moderne mærker. Blandt de mange forskellige lækre designs er der kvalitetsmærker som eksempelvis Khalil Mamoon, Shika, Farida, El Nefes og MYA – der er altså noget for enhver vandpibe-entusiast.

Men du finder også meget andet end blot lækre vandpiber. Butikshylderne bugner også med alt tilbehøret, der skal til. Der er hoveder, rør, slager, vaser, kul og ikke mindst selve tobakken.

HD Shisha er blandt andet dansk distributør af den velkendte og populære tyrkiske tobak fra Adalya, og i butikken finder du de 10 bedst sælgende varianter i Europa. Men der er selvfølgelig også mange andre tobaksmærker og varianter – blandt andet Mazaya, Al-Fakher og Social Smoke.

Der er altså med garanti noget for alle vandpibe-smagsløg, og du kommer ikke til at gå forgæves – hverken på udstyr eller tobak. Er du mere til e-cigaretter og væsker, snus mv. så kan du også finde et stort udvalg af det hos HD Shisha.

Så det er bare at komme afsted ned i den nye butik ved Vollsmose Torv – og HD Shisha har, som Hassan Dalal siger ”de bedste priser på det danske vandpibe-marked”.

”Og vi bestiller gerne specielle ting hjem til kunderne, også selvom det kun er for eksempel en enkelt vase,” siger Hassan Dalal.

Endnu en butik på vej

Den nye HD Shisha butik åbner i Vollsmose Torv Centeret, som er der, hvor kulturerne mødes med spændende butikker fra alverdens lande. Og da måske 60 % af HD Shisha’s kunder, ifølge Hassan Dalal, bor i området, så passer den nye lokation helt perfekt.

Men allerede nu, inden den nye butik er åbnet, er der planer om at åbne endnu en fysisk butik i Odense. Det bliver til efteråret, hvor Odense centrum får det, som Hassan kalder for et showroom med forskellige vandpibe-designs og brands.

Du kan altid følge med på HD Shisha’s hjemmeside og Facebook for nyeste nyheder og gode tilbud, men kigger du forbi butikken, er også personlig vejledning i brug af vandpibe – og er vandpiber et helt nyt bekendtskab, så fås der både i butikken og i webshoppen særlige pakketilbud, hvor alt du skal bruge er samlet til en god pris.

Hvad: HD Shisha åbner ny vandpibe-shop
Hvornår: Lørdag 18. juli kl. 12
Hvor: Vollsmose Torv, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ (Foran ALDI indgangen)

Del artikel

Andre læser også