Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byg dit drømmehus i Odense

Af Redaktionen

Annonce

Går du også og har boligdrømme, som du endnu ikke har indfriet? Så er det ved at være tiden for at købe en grund og få tegningerne lagt. Hvis du har boet inde i Odense midtby i en lille lejlighed, så kan trangen til mere plads og luft godt føles voldsomt. Med eget byggeri gør du det muligt at skabe lige præcis den ramme, som du ønsker at sætte dit nye liv ind i. Læs med i artiklen her og få et kort indblik i processen ved at bygge dit drømmehus.

Ideer skal pitches

Når grunden er købt, så skal huset tegnes af en arkitekt. Det foregår over et idémøde, hvor I sammen forbinder drømme og realiteter. De første skitser på huset bliver her lagt og du kan nu begynde at danne et indre billede af dit fremtidige hjem.
Det er også i denne proces dit byggeri skal godkendes. Når du bygger et hus, så medfølger en del regler og love fra kommunen, som skal godkendes inden det egentlige byggeri kan påbegyndes.

Drømmene skal indfries

Vil du selv bygge huset, eller skal andre gøre det? Der er noget over, selv at være en del af det man skaber, men derfor kan du godt have brug for hjælp af dygtige fagfolk undervejs. Mangler du en Tømrer, som kan hjælpe dig igennem de mange byggefaser, så kontakt Poul Rasmussen, der har mere end 45 års erfaring i branchen. En Tømrer på Fyn er derfor ikke svær at finde. De hjælper med taglægning, montering af døre og vinduer samt meget mere.

Boligen skal indrettes

Når huset efter mange måneders arbejde står færdigt, skal det indrettes, så det kan blive indflytningsklar. Indretningen hænger uløseligt sammen med drømmen om eget hus. Indretningen er nemlig prikken over i´et og det som forbinder huset, rammer med hele boligen. Det er også når du indretter, at du finder ud af om husets arkitektur er tilsvarende den bolig du har ønsket at eje.

Del artikel

Andre læser også