Café med nyt koncept: Satser på øl, vin og deleretter
Nogle gange skal man ryste posen.
Det er Café Sølle bevidst om.
Derfor har caféen i Nedergade 18 besluttet at satse på et nyt koncept. Det meddeler folkene bag caféen på Facebook.
“Selvom vi er stolte af al vores hjemmebag og toasts og værk, så tager det sgu for meget tid og energi fra det, vi synes er sjovest: at være åbne og glade værter,” siger de på Facebook.
Café Sølle åbnede i 2020, og når man nu ændrer på konceptet, er det for at lave nogle rammer, hvor der bliver mere tid til nærvær.
“…når vi åbner igen, er det med et nyt koncept: et med øget fokus på øl og vin og dele-retter. På musik og fællesspisning og øjenkontakt (sidstnævnte er truet!!) Ting, der får dig til at slukke skærmen og udskyde dine arbejdsopgaver (igen),” meddeler caféen videre på Facebook.
Caféen åbner igen i det nye år.