MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café og cocktailbar: UBN One har det hele under samme tag

Af Morten Hopballe

Annonce

Café, à la carte og Odenses største cocktailbar – UBN One i hjertet af Odense er en moderne sammensætning af både café, restaurant og bar i flere etager.

”Vi vil gerne have vores gæster til at se fordelene ved og helheden i et hus, som både rummer et stort udvalg af lækre retter og spændende drikkevarer,” fortæller restaurantchef, Lars Gjeding, som også fremhæver det store vin-, øl- eller drinkskort.

Hos UBN One kommer du med ud på en rejse, og uanset om du bestiller en god klassisk burger, en ægte stenovnspizza, en steak af høj kvalitet eller en af de klassiske retter. Det er altid de gode smagskombinationer og friske råvarer, som er i højsædet.

Odenses største cocktailbar

Hos UBN One skal man dog ikke kun forvente det forventelige. Der er nemlig rig mulighed for at få udfordret smagsløgene for dem, der tør.

De dygtige bartendere er ikke bange for at provokere gæsterne en smule. Måske er det også derfor, at UBN One kan bryste sig af at være Odenses største cocktailbar, hvor der bliver leget med smagskombinationerne.

”Vi vil rigtig gerne prøve at udfordre vores gæster, især når det kommer til drikkevarerne. Noget af det, vi ofte anbefaler vores gæster er at prøve og lege med cocktails til maden, men vi kunne aldrig finde på at diktere, hvad gæsten skal vælge,” fortæller barchef Nicklas Dencker og fortsætter:

”I vores cocktailbar finder man lidt mere kant. Torsdag til lørdag kan man komme med på en rejse ind i cocktailens univers eller blot få én enkelt at styrke sig på. Det essentielle er, at vi er her for at give vores gæster en god oplevelse.”

Det er desuden værd at nævne, at alle cocktails hos UBN One serveres med 6 cl. spiritus – præcis som de burde.

Noget til enhver smag

På UBN One er alle velkomne, og med et menukort, der rammer bredt, er der noget for enhver smag. Derfor vægter man den personlige betjening og vejledning højt hos UBN One, da man mener, at det giver gæsten den bedste oplevelse.

”Vi vil gerne skabe en relation til vores gæster ved at lave noget specielt til dem. Derfor går vi også op i at vælge råvarer med en historie. Det tror vi på, giver ærlig mad, der smager godt, samtidig med at vi forsøger at holde prisniveauet et sted, hvor alle kan være med,” forklarer Lars Gjeding.

Hos UBN One får de klassiske ting ofte et lille twist, noget, der overrasker, uanset om der er tale om mad eller drikkevarer. Så er der noget til dem, der gerne vil nyde en klassiker, men også noget til de mere eventyrlystne. Du kan kigge forbi hos UBN One i Asylgade 3 mandag til lørdag. For åbningstider og menukort se: http://www.ubnone.dk.