MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Caféejer åbner nyt madsted: Masser af pokebowls og lette snackretter

Af Christina Frederiksen

Han drømmer om især at ramme frokostgæsterne med sit nye koncept.

Malte Dalby Christensen, der er forpagter på Café Deilig, har netop underskrevet en kontrakt med Anarkist om at åbne en pop-up-café på ølstedet fra august og til og med december.

De første tre måneder bliver det med det, han kalder sit “eget koncept” – og det gør det egentlig også i de sidste to måneder, men her vil konceptet dog stå i julefrokostens tegn.

“Mit eget koncept bliver mere friskt og ungdommeligt end de mere snaskede koncepter, der har været på Anarkist før.

Det vil sige, at vi kommer til at køre med pokebowls, butterbowls, der er det samme som vegetarbowls, græske bowls og andre lette retter,” siger Malte Dalby Christensen, der dog lover, at man også nok skal kunne få en burger på Anarkist.

“Det bliver en god blanding af friture og sprøde salater, og så kommer vi til at twiste nogle af de ting, man kender godt. Det betyder, at man for eksempel vil kunne få en burger-bowl,” siger Malte Dalby Christensen.

På Anarkist lader man hver 3. eller 6. måned én af byens restauratører åbne pop-up i ølstedets køkken.

Siden januar har det været burgerjointen “Junkhouse”, der har serveret junkfood for Anarkists gæster – og fra august er det altså et lidt lettere køkken, der rykker ind.

Håber at ramme frokostgæsterne

Malte Dalby Christensen driver som sagt Café Deilig, og det vil han selvfølgelig fortsætte med, selvom han åbner pop-up på Anarkist.

“Lige nu og i juli er det højsæson på Café Deilig. Vi har rigtig travlt. Det kan jeg godt lide. Travlheden aftager igen i august, og der glæder jeg mig til at kunne fortsætte med at knokle på på Anarkist,” siger Malte Dalby Christensen, der oprindeligt er uddannet fra Restaurant Pasfall.

Hans pop-up på bryggeriet kommer til at hedde “Skål x Anarkist”, og han ser den midlertidige café som en oplagt mulighed for at prøve sig selv af med eget koncept.

“Jeg er klar til at prøve mig selv af. Og der er det rigtig dejligt, at Anarkist giver folk som mig denne mulighed, hvor man risikofrit kan prøve et koncept af uden at være bundet af en dyr husleje,” siger Malte Dalby Christensen, der især håber at kunne tiltrække gæster, der går efter de lettere retter.

“Jeg håber at kunne ramme frokostgæsterne lidt bedre end de tidligere koncepter, har gjort. Så “Skål x Anarkist” for eksempel er et sted, man går hen, når man er på arbejde og skal spise frokost. Jeg vil også gerne arbejde på at lave nogle firmaaftaler,” siger Malte Dalby Christensen.

Der vil selvfølgelig også blive serveret masser af snack-retter, som nachos, løgringe og hjemmelavede nuggets, der passer godt til Anarkists mange øl.

Skål x Anarkist kommer til at følge Anarkists åbningstider.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien