Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frisklavede burgere til en skarp pris: Vi har testet alle Double Deals hos Carl’s Jr.

Af Stine Kjølby Christensen

På Carl’s Jr. i Bilka i Odense er de, her kort før årets vinterferie, klar med en ny spændende burger på DOUBLE DEAL menuen.

BLT Ranch, er som de andre 2 DEALS (Double Delicious og California Classic) lavet med to bøffer, så man bliver godt mæt af den.

Alle 3 Double Deals fås også som menu, med fritter og sodavand. Hvis man spiser i restauranten, er der faktisk altid gratis refill på sodavand.

En menu koster 34 kr. ekstra.

Som tilbehør kan der, udover almindelige fritter vælges mellem CrissCuts fries, chili cheese fries eller onion rings.

Hvis man er til det stærke, og kan spise lidt mere, kan vi anbefale deres chili cheese poppers – de er super sprøde.

Vi har naturligvis lagt vejen forbi Carl’s Jr. for at smage sæsonens Double Deals, så vi bedst muligt kunne guide jer til at finde jeres favorit – hvis altså ikke, at man bare går all in med “Én af hver!”.

… Det gjorde vi.

Double Delicious, 22 kr. 

Burger med dobbelt op på bøf, ost, ketchup, sennep, løgn og pickles.

Vi startede helt klassisk ud med Double Delicious, der – som navnet afslører – er dobbelt så lækker og indbydende som en helt klassisk cheeseburger.

Her får du nemlig hele to bøffer, hvilket jo faktisk ikke altid behøver at være en god ting. Får du nu to bøffer af tvivlsom kvalitet, der er helt tørre, kan en dobbelt omgang bøf hurtigt blive en voldsomt kedelig omgang.

Men det er bestemt ikke tilfældet på Carl’s Jr., hvor bøfferne altid er lavet af 100 % oksekød og grillet over åben ild for netop at bevare saft og kraft i burgerne.

Det kan man tydeligt smage, og dermed går kombinationen af to saftige bøffer og helt klassiske smage fra ost, sennep, ketchup, løg og pickles og burgerbollen, op i en højere enhed. Det er bare sådan en klassisk cheeseburger skal smage!

California Classic, 26 kr. 

Burger med dobbelt bøf, ost, salat, tomat og Carl’s classic dressing.

California Classic Double Cheeseburger fortsætter den gode stil med to saftige bøffer – ligeledes grillet over åben ild.

Den har så fået godt selskab af salat og tomat, der giver ekstra bid og friskhed til smagen, og denne burger føles dermed ikke helt lige så tung i maven.

I denne burger finder du Carl’s classic dressing, der ganske enkelt smager af nostalgi. Den minder om den klassiske burgerdressing, som man kender det fra den gode gamle grillbar, men med ekstra smæk på smagen.

Også her er der rigeligt med ost, hvilket er med til at bevare the guilty pleasure. 

BLT RANCH, 30 kr. 

Double cheeseburger med dobbelt bøf, dobbelt cheddarost, tomat, salat, sprød bacon og Carl’s Ranch dressing.

BLT Ranch er den nye dreng i klassen, og her har man skruet ekstra op for snaskhedsfaktoren.

Her får du nemlig en dobbelt cheeseburger, hvor der udover to lækre bøffer også er to skiver cheddarost, der virkelig løfter smagen i denne burger. Kan du ikke få nok af ost, er det denne burger, du skal vælge!

Men de syndige nyheder stopper ikke der. I burgeren finder du nemlig også sprød bacon, der bidrager med en dejlig røgsmag til burgeren, der passer rigtig godt med den flammegrillede bøf, cheddar-osten og så Carl’s Ranch Dressing.

Pro tip: Ranch-dressingen kan også bestilles til dine fritter, hvilket får en klar anbefaling herfra! 

Bestil din mad hjemmefra

Når du lægger vejen forbi Carl’s Jr. ved Bilka, behøver du ikke at bekymre dig om lange køer, hvis sulten først har meldt sig.

Via Carl’s Jr.’s brugervenlige app kan du nemlig bestille alt, hvad du drømmer om, før du overhovedet er ankommet til Odenses Drive Thru.

På denne måde er du altså sikret frisklavet mad helt uden ventetid, når du afhenter din bestilling.

Ved at downloade appen opnår du samtidig nye fordele, hvor du blandt andet kan samle stjerner og få en gratis Original FIVE STAR burger – eller vinde præmier i de nye spil.

App’en kan downloades til både iPhone og Android lige her. 

Del artikel

Andre læser også