Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Carlsberg med nyhed: Lover gratis øl når stederne genåbner

Af Redaktionen

De danske restauranter, caféer, værtshuse, natklubber m.fl er hårdt presset i denne Corona-tid.

Men Carlsberg vil gerne støtte op omkring, at gæsterne vender retur, når der på et tidspunkt kommer grønt lys til en genåbning.

Derfor har de lanceret en nyhed, hvor du virtuelt kan “tanke” op og dermed få gratis øl, når regeringen vurderer, at der kan åbnes op for stederne. Det skriver Børsen søndag.

Konceptet går ud på, at man kan scanne etikken på en øl (som er købt på returflaske– eller dåse i supermarkedet etc.) og på den måde fylde en virtuel øltønde på Carlsbergs hjemmeside.

Kan veksle til to gratis fadøl

Når man har scannet fire øl – max én om dagen – har man fyldt tønden og kan veksle den til to gratis fadøl, når de lokale beværtninger åbner igen.

Carlsberg håber, at dette initiativ både øger salget af deres egne produkter lige nu, men selvfølgelig at folk kommer ud, når der genåbnes.

“Der er ingen tvivl om, at situationen er ekstrem alvorlig for vores kunder både på likviditetssiden på den korte bane, men også i forhold til at få kundestrøm ind i forretningen, når tingene normaliseres igen,” siger direktør for Carlsberg, Peter Haahr Nielsen til Børsen.

Carlsberg har indtil videre afsat 50.000 gratis øl til tiltaget – men det kan øges.

Del artikel

Andre læser også