MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter Lyngvild-farvel: Nu vil Christian Stadil overtage fynsk slot

Af Christina Frederiksen
Foto: Jesper Hahn /BoligFotoFyn
Foto: Jesper Hahn /BoligFotoFyn

Der gik et sug igennem fynboerne, især dem på Nordfyn, da det forleden kom frem, at Jim Lyngvilds og Trine Jepsens køb af Harridslevgaard Slot var gået i vasken.

Men nu er der nyt om slottet. Alt tyder nemlig på, at et køb enten er gennemført eller er ved at være tæt på.

I kølvandet på, at Jim Lyngvild og Trine Jepsen måtte opgive drømmen om at være slotsejere, så tyder alt på, at en ny kendis har rykket hurtigt.

På offentlige registre som CVR.dk og Lasso.dk kan man nemlig se, at der 11. september 2023 er oprettet et aktieselskab ved navn Ejendomsselskabet Harridslev A/S.

Ifølge CVR.dk ejer kendis og erhvervsmand Christian Stadil 100 procent af det nystiftede selskab, mens det er STANICO A/S, der også ejes af Christian Stadil, der er registreret som de legale ejere.

Kigger man videre på Lasso.dk, står der følgende:

STANICO A/S har pr. 11.09.2023 stiftet firmaet Ejendomsselskabet Harridslev A/S, som STANICO A/S har det fulde ejerskab over. Firmaet er stiftet som et aktieselskab under branchen ‘udlejning af erhvervsejendomme’. Selskabskapitalen er registreret som 400.000 DKK.

Ronald Lambertus Maria Bouwens er registreret som direktør for firmaet (dog ikke administrerende). Det nyopstartede firma har pr. 11.09.2023 ingen registreret revisor. Firmaet er beliggende i Odense C, og har defineret følgende formål: 

“Selskabets formål er at eje og udleje ejendommen Harridslevgaard Slot samt anden dermed i forbindelse stående virksomhed.”

Noget tyder altså på, at der er store planer i vente for Harridsslevgaard Slot, der dog stadig står til at være til salg på ejendomsmægler Pernille Sams hjemmeside.

Det kan dog være teknikaliteter, der gør, at selve handlen ikke er 100 procent gennemført.

Men det er i hvert fald spændende, at en personlighed som Christian Stadil har ambitioner om at overtage det kendte slot.

MigogOdense arbejder på at få en kommentar fra Christian Stadil og fra ejendomsmægler Pernille Sams.

Del artikel

Andre læser også